Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Yeni bir döneme yepyeni bir heyecanla merhaba diyeceğiz''

Türkiye Yüzyılı temasıyla düzenlenen AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Kongresi Ankara'da başladı. Kongrenin düzenlendiği salona gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan öncelik olarak dışarda mesajlarını verdi.
Ecem Çetin
|
07 Ekim 2023, Cumartesi - 12:09
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Yeni bir döneme yepyeni bir heyecanla merhaba diyeceğiz''

AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Kongresi Ankara Spor Salonu'nda başladı. 

Kongrede tek genel başkan adayı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongre öncesinde dışardaki kalabalığa hitap etti.

"Yeni bir döneme yepyeni bir heyecanla merhaba diyeceğiz"

Bugün Türkiye Yüzyılı için istisnai bir gün olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün partimizin 4. olağan kongresini gerçekleştireceğiz. Yeni bir döneme yepyeni bir heyecanla merhaba diyeceğiz. Türkiye Yüzyılının siyasette öncü olacak kurmay kadroyu delegelerimizin oylarıyla belirleyeceğiz. Yeni seslerle yeni yüzlerle partimizi daha da güçlendireceğiz." dedi. 

Erdoğan, şöyle devam etti;

"Aba altından sopa gösterenlere pirim vermiyoruz"

"Seçimlerle birlikte Cumhur İttifakı ve cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi milletimizden bir kez daha onay aldı. 6'lı masa dediler, 16'lı masa dediler, 116'lı masa dediler. Bak şimdi o masadan parlamentoda kimse var mı? Başkanlarının parlamentoda olmadığı 6'lı masa. Evelallah Cumhur İttifakı parlamentoda. Türkiye Yüzyılı'nın inşası için kaldığımız yerden çalışmaya başladık. Bizi yıldırmak isteyenlere aldırmıyoruz. Aba altından sopa gösterenlere pirim vermiyoruz. Türkiye'nin çıkarları ve güvenliği neyi gerektiriyorsa onu yapmaktan asla geri durmuyoruz. Türkiye Yüzyılı'nı gerçeğe dönüştürmek için tüm enerjimizle birikimimizle çalışmayı sürdürüyoruz.

"31 Mart için kapı kapı dolaşmaya hazır mıyız?"

Yorulsak da hizmet yolculuğumuzu devam ettirmek mecburiyetindeyiz. Kalbine girmediğimiz tek bir insanımızı bırakmadan koşacağız, koşturacağız. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere hazırlanacağız. 31 Mart'ta da inşallah AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak ipi yine göğüslemeye hazır mıyız? 31 Mart için kapı kapı dolaşmaya hazır mıyız?"

http://www.ankaramasasi.com/haber/2103772/cumhurbaskani-erdogan-yeni-bir-doneme-yepyeni-bir-heyecanla-merhaba-diyecegiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.