İYİ Parti Ankara teşkilatından Meral Akşener'e destek açıklaması

İYİ Parti Ankara il teşkilatı, liderleri Meral Akşener’e destek açıklamasında bulundu.
Mevlüt Peker
|
09 Ekim 2023, Pazartesi - 18:30
İYİ Parti Ankara teşkilatından Meral Akşener'e destek açıklaması

İYİ Parti Ankara İl Teşkilatı, genel başkanları Meral Akşener'e destek açıklaması yaptı. İl teşkilatından yapılan açıklamada, "81 ilde kendi adaylarımızla hür ve müstakil siyasetimizle tek başımıza, milletimizin huzuruna çıkacağımıza ve Genel Başkanı'mızın her zaman bir adım arkasında duracağımıza söz veriyoruz" ifadeleri kullanıldı.

İYİ Parti Ankara İl Teşkilat Başkanı Akif Sarper Önder, İYİ Parti Ankara ilçe başkanları ile birlikte parti genel merkezinin ek binası önünde genel başkanları Meral Akşener'e destek açıklamasında bulundu.

Milletten değil, pazarlıktan medet uman ittifak siyasetini reddettiklerini belirten İYİ Parti Ankara İl Teşkilat Başkanı Önder, "Önüne gelenin siyasi çıkarlarına göre manevra yapmaya kalktığı Türk milliyetçiliğinin gür sesini duyuracağımıza, 81 ilde kendi adaylarımızla hür ve müstakil siyasetimizle tek başımıza, milletimizin huzuruna çıkacağımıza ve Genel Başkanı'mızın her zaman bir adım arkasında duracağımıza söz veriyoruz." diye konuştu.

İYİ Parti Ankara İl Teşkilat Başkanı Önder, Türk milletine hak ettikleri bir seçenek sunmak için "kibrin yüksek dağlarıyla mücadeleye çıktıklarını" belirterek şunları söyledi:

"Türk milletine, asaletine yakışır bir gelecek sunmak için batılın kör karanlığıyla mücadeleye çıkıyoruz. Türk milletini zengin, güçlü ve mutlu bir Türkiye'ye kavuşturmak için vasatlık dipsiz kuyusuyla mücadeleye çıkıyoruz. 85 milyon Türk milletine, hür ve müstakil İYİ Parti'yi göstermeye geliyoruz. Ankara teşkilatları olarak hür ve müstakil İYİ Parti'yi göstermeye, 81 ilde tek başımıza milletin karşısına çıkmaya hazır olacağımızı, Genel Başkanı'mız ve partimizin yanında tam destek verdiğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2104145/iyi-parti-ankara-teskilatindan-meral-aksenere-destek-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.