Fazıl Say: Erdoğan en doğru açıklama yapan liderdir

Piyanist Fazıl Say, "Erdoğan şu ana kadar barış için dünya üzeri en iyi, en doğru açıklamaları yapan liderdir. Rusya-Ukrayna savaşında da bu bence böyleydi” açıklamasında bulundu.
Zeliha Demirci
|
12 Ekim 2023, Perşembe - 09:47
Fazıl Say: Erdoğan en doğru açıklama yapan liderdir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İsrail-Hamas çatışmasıyla ilgili barışın sağlanabilmesi için en doğru açıklamayı yapan lider olduğunu söyledi.

Hamas ve İsrail arasındaki çatışmaların şiddeti artırarak devam ettiği bu günlerde ünlü piyanist Fazıl Say, Instagram hesabından konu hakkında bir paylaşımda bulundu.

Gazze'deki yıkımı gözleri önüne süren bir kare paylaşan Say, altına şu notu düştü:
“Netanyahu siyasetinin bu dünyada yeri olmamalı. Savaş, terör, vahşet, katliam... Bu siyasetin bu dünyada hiçbir yeri yoktur, olmayacaktır. İnsanlara, yaşama hakkı ve eşit haklar vermeyen her siyaset ‘ölüm kültürü’ vahşetini yaratandır. İsrail halkı aylarca bu berbat siyaseti protesto ettiler. Bizzat şahidim. Şunu da eklemek isterim, hatta tüm eleştiri oklarını almayı göze alarak; Erdoğan şu ana kadar barış için dünya üzeri en iyi, en doğru açıklamaları yapan liderdir. Rusya-Ukrayna savaşında da bu bence böyleydi.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2104594/fazil-say-erdogan-en-dogru-aciklama-yapan-liderdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.