İzmir'de kan donduran olay! Dini nikahlı eşini ve annesini sokak ortasında öldürdü

İzmir'de yaşayan Davut Yiğitsoy birlikte yaşadığı dini nikahlı eşi Seher Genç'i ve annesi Aysel Genç'i aynı silahla ateş açarak öldürmesinin ardından o anlara ait güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Görüntülerde anne ve kızın birbirine sarıldığı o anlar yürekleri dağlarken Yiğitsoy’un acımasızca yakın mesafeden defalarca ateş ettiği görüldü.
Büşra Bayrak
|
14 Ekim 2023, Cumartesi - 19:55
İzmir'de kan donduran olay! Dini nikahlı eşini ve annesini sokak ortasında öldürdü

DHA'da yer alan habere ve iddiaya göre, uyuşturucu kullanan ve kıskanç tavırlar sergileyen Davut Yiğitsoy ile dini nikahla birlikte yaşadığı Seher Genç, son dönem sıklıkla tartışmaya başlamıştı. Genç'e zorla uyuşturucu kullandıran, şiddet uygulayan ve bacağından daha önce de tabancayla yaralayan Davut Yiğitsoy, eziyetlerini her geçen gün artırarak sürdürdü.

Olay günü ise evde uyuşturucu kırıntısı bulan Seher Genç'in, akşam eve gelen Yiğitsoy'a, durumun hesabını sorunca ikili arasında tartışma yaşandı.

Eşini 7 ayrı yerinden yaraladı yetmedi annesini öldürdü

Seher Genç, misafir olarak yanında olan annesi Aysel Genç ile evi terk etmek amacıyla valizini toplayıp apartmanın dışına çıktı. Anne ve kızı, taksi beklerken, yanlarına gelen Davut Yiğitsoy, Seher Genç'i 7 ayrı yerinden yaralayıp, aynı tabancayla Aysel Genç'i öldürüp kaçtı.

Polis tarafından yakalanan Davut Yiğitsoy, tutuklandı. Yiğitsoy hakkında, İzmir 15'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. 'Kadına karşı canavarca hisle öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, 'Öldürmeye teşebbüs' suçundan 9 yıldan 15 yıla kadar hapis, 'Uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti' suçundan 15 yıldan az olmamak üzere hapis, 'Eziyet' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis ve 'Ruhsatsız silah bulundurma' suçundan 1 yıldan 2 yıla kadar hapis cezası istendi.

Olaya ait güvenlik kamera kayıtları da yaşanan vahşeti gözler önüne serdi.

İşte Davut Yiğitsoy'un anne ve kıza defalarca ateş açtığı o anlar... 

(DHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/2105037/izmirde-kan-donduran-olay-dini-nikahli-esini-ve-annesini-sokak-ortasinda-oldurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.