Fatih Karagümrük'lü Yunus Yıldız'ın katili yakalandı

Fatih Karagümrük Spor Kulübü'nün yöneticisi Yunus Yıldız, İstanbul Maltepe'de silahla saldırıya uğradı ve hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan bacanağı Yalova'da polis tarafından yakalandı. Yakalanan şüpheli, "Tartıştık. Amacım sadece korkutmaktı." ifadelerini kullandı.
Zeliha Demirci
|
16 Ekim 2023, Pazartesi - 13:10
Fatih Karagümrük'lü Yunus Yıldız'ın katili yakalandı

Olay, 14 Ekim günü Maltepe, İdealtepe'de sabah saat 07.25'te gerçekleşti. Silahlı saldırıda ağır yaralanan 38 yaşındaki Yunus Yıldız, gittiği hastanede hayatını kaybetti.

Polis, olayın hemen ardından başlattığı soruşturmada, Yunus Yıldız'ın bacanağı Malik A.'nın bu cinayeti işlediğini ve ardından kaçtığını belirledi. TUTUKLANMA SÜRECİ Cinayet Büro ekipleri, Malik A.'nın yerini Yalova'da tespit etti. Yapılan operasyonla Malik A. yakalandı ve İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

Bir mağazada yönetici olarak çalışan Malik A., ifadesinde suçu kabul edip, “Evin içinde uyuyordum. Yunus Yıldız'ı birden karşımda buldum. Zaten anlaşamazdık. Tartışmaya başladık. O bağırarak evi terk etti. Ben de onu korkutmak niyetiyle arabasına doğru ateş açtım. Asıl niyetim sadece onu tedirgin etmekti.'' şeklinde konuştu.

Şüphelinin polisteki işlemleri sonrasında mahkemeye sevk edilme süreci başladı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2105224/fatih-karagumruklu-yunus-yildizin-katili-yakalandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.