Büyük Birlik Partisi Lideri Destici İsrail'e ömür biçti

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’den çarpıcı bir İsrail değerlendirmesi geldi. İsrail’in Ortadoğu’da kalıcı olamayacağını vurgulayan Destici, İsrail'e ömür biçti. Mustafa Destici, “ İsrail bugün yaptıklarının bedelini çok ağır bir şekilde öder ve ödeyecektir. İsrail’in ben bu coğrafyada kalıcı olacağını düşünmüyorum. İsrail tarih boyunca bu coğrafyada en fazla 80 yıl kalıcı olmuş” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
16 Ekim 2023, Pazartesi - 17:58
Büyük Birlik Partisi Lideri Destici İsrail'e ömür biçti

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici Ankara Masası Gündem Özel Programında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in sorularını yanıtladı.

İsrail’in yayılmacı ve saldırgan tutumunu eleştiren Mustafa Destici,”İsrail gün gelir bunun bedelini öder, helak olur açık ve net” ifadesini kullandı.

“İsrail bugün yaptıklarının bedelini çok ağır bir şekilde öder ve ödeyecektir”

 İsrail’in Amerika Birleşik Devletleri’nin desteği olmadan bu coğrafyada varlığını sürdürmesinin mümkün olmadığına işaret eden Destici,  “Amerika Birleşik Devletleri de bu topraklarda kalacak değil. Ya da Amerikan halkı bir gün şunun kararını da verebilir biz niye dünyanın tamamında 16 milyon yahu olduğu söyleniyor bu 16 milyon Yahudi’nin de yarısı demesek de önemli bir kısmı Siyonist İsrail’in politikalarını desteklemiyor. Amerika’da karşı gösteriler var, İngiltere’de karşı gösteriler var İsrail’de var. Bütün bunlara baktığımızda Amerikan halkı bir gün şunları diyebilir ‘ biz niye 10 milyonluk Yahudi veya İsrail’e hizmet için mi bunu yapıyoruz ki? ‘ bu sorgulanmaya başladı şuanda. Yarın olmasa bile 5 sene sonra 10 sene sonra seçilecek bir başkan Amerikan politikalarını değiştirebilir. Dolayısıyla o değiştiği anda da İsrail bugün yaptıklarının bedelini çok ağır bir şekilde öder ve ödeyecektir.” değerlendirmesinde bulundu.

“ İsrail’in ben bu coğrafyada kalıcı olacağını düşünmüyorum”

Destici şöyle devam etti:

“ İsrail’in ben bu coğrafyada kalıcı olacağını düşünmüyorum. İsrail tarih boyunca bu coğrafyada en fazla 80 yıl kalıcı olmuş yani Yahudiler. Dolayısıyla ben buna inanıyorum biz inanan insanlarız aynı zamanda. Dolayısıyla biz dünyayı gözlemleyeceğiz olanlara bakacağız ama Kur-an ne diyor, hadis ne diyor, tarihte ne olmuş, hangi süreçler yaşanmış elbette bunları da bilip bunlara da bakıp bunlara göre de bir değerlendirme yapmak zorundayız. Ben inanıyorum, ben İsrail’in Siyonist Yahudilerin bir gün bu yaptıklarının bedelinin çok ağır bir şekilde ödeyeceğine inanıyorum.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2105276/buyuk-birlik-partisi-lideri-destici-israile-omur-bicti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.