Mauro Icardi'den piyanoyla 'Aşkın Olayım' performansı!

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, kendisiyle özdeşleşen Aşkın Olayım şarkısını piyanoyla çaldı. Futbolcunun performansı sosyal medyada gündem oldu.
Ecem Çetin
|
17 Ekim 2023, Salı - 10:10
Mauro Icardi'den piyanoyla 'Aşkın Olayım' performansı!

Takıma geldiği ilk günden itibaren dikkatleri üzerine çeken Mauro Icardi, 2022-2023 sezonunda Galatasaray'ın şampiyon olmasında büyük pay sağladı.

Takıma kiralık gelen ve taraftarın gönlünde taht kuran Arjantinli yıldız, yaz ayında sezon öncesi takımla 3 sezonluk sözleşme imzaladı.

Futboldaki başarısıyla adından söz ettiren ve kısa sürede sarı kırmızılı camianın sevgilisi olan Icardi şimdi ise müzik performansıyla gündeme geldi. 

Piyanonun başına geçen ünlü yıldız, kendisiyle özdeşleşen ve her golünden sonra sahada çalan Simge'nin Aşkın Olayım şarkısını çaldı. 

Mauro Icardi'nin performansı sosyal medyada gündem oldu ve beğeni ile yorum yağdı. 

Kullanıcılar, "Helal olsun adam.", "Ama bu mükemmel", "Ne güzel çalıyor", "Şampiyonluk kutlamasında sahanın ortasında piyano koyun çalsın ne olur" şeklinde yorumlar yaptı. 

Farklı bir yorum

Video, Galatasaray'ın resmi sosyal medya hesabından, "Aşkın Olayım'a bu kez Mauro'dan farklı bir yorum" notuyla paylaşıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2105352/mauro-icardiden-piyanoyla-askin-olayim-performansi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.