Kızılcık Şerbeti'nin 35. Bölüm 2. Tanıtımı yayınlandı!

Show TV'de izleyicisiyle buluşan Kızılcık Şerbeti'nin 35. Bölüm 2. Tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda yer alan sahneler ve replikler izleyenlerden büyük merak uyandırdı.
Ecem Çetin
|
17 Ekim 2023, Salı - 10:41
Kızılcık Şerbeti'nin 35. Bölüm 2. Tanıtımı yayınlandı!

Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla cuma akşamlarına damgasını vuran Kızılcık Şerbeti, yeni bölümüyle 20 Ekim Cuma akşamı ekrana gelecek. 

Yeni bölümü büyük bir merakla beklenen sevilen dizinin  yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı.

Abdullah’ın “Bu adam benim kızımı camdan attı!” sözlerinin yankılandığı tanıtımda Ertuğrul’un İbrahim’in babasını tehdit etmesi dikkat çekiyor. Nursema’nın Taşhanlar’ın evinde onlara meydan okuması heyecanı artırırken; Fatih, Kıvılcım’dan ikinci bir şans istiyor. Ömer’in hastalığı ise Kıvılcım ile olan mutluluğuna gölge düşürmeye devam ediyor. Hastalığının belirtileri yüzünden zor anlar yaşayan Ömer’in durumunun ne olacağı merakla bekleniyor.  

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise,  Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor.   

Oyuncu kadrosu; Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar yer alıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2105355/kizilcik-serbetinin-35-bolum-2-tanitimi-yayinlandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.