O ülke Barış Manço'nun anıtını dikecek

Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço, babasının heykelinin Belçika'da dikeleceği haberini verdi. Doğukan Manço sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Barış Manço anısına ülke genelinde yapılacak etkinlik ve onun ismini yaşatacak anıt ve çalışmalar için aldığımız davetin detaylarını size ilerleyen zamanda aktaracağım" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
20 Ekim 2023, Cuma - 16:07
O ülke Barış Manço'nun anıtını dikecek

Anadolu rock'ın kurucusu isimleri arasında sayılan Barış Manço, oğlu Doğukan Manço'nun paylaşımı sonrası tekrar gündeme geldi.

7'den 70'e herkesin sevdiği, Türk Anadolu rock tarihine adını kazıyan Sanatçı Barış Manço'nun heykeli Belçika'da dikilecek. 

Efsane ismin oğlu Doğukan Manço, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda Belçika'da babası Barış Manço'nun heykelinin dikileceğini açıkladı.

Belçika'ya davet üzerine giden Doğukan Manço   Belçika'da Liege Belediye Başkanı Willy Demeyer ile görüştü. Manço, instagram üzerinden sevenlerine müjdeyi verdi.

Manço yaptğı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

"Bugün Belçika'da Liege Belediye Başkanı (Willy Demeyer) ve Belçika Maliye Bakanlığı ile masaya oturduk. Barış Manço anısına ülke genelinde yapılacak etkinlik ve onun ismini yaşatacak anıt ve çalışmalar için aldığımız davetin detaylarını size ilerleyen zamanda aktaracağım"


http://www.ankaramasasi.com/haber/2105883/o-ulke-baris-manconun-anitini-dikecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.