Davutoğlu'ndan Erdoğan’a görüşme talebi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Gazze trafiği sürüyor. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan görüşme talep edeceğini açıkladı.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
23 Ekim 2023 16:30
GÜNCELLEME
23 Ekim 2023 17:00
Davutoğlu'ndan Erdoğan’a görüşme talebi
O
Onur Çetinkaya Editör

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Gazze ve Filistinliler için yaptığı çağrısına destek vermesinin ardından hızlı gelişmeler yaşandı.

Davutoğlu ile Bahçeli bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.  İki liderin görüşmesinde Gazze'de yaşananlar ele alınırken yüz yüze görüşme kararlaştırıldı.

Filistin'de yaşananların ardından diplomasi trafiğini hızlandıran  Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu,  Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi Dönem Başkanlığı görevini yürüten Brezilya'nın Ankara'daki Büyükelçiliği'ni ziyaret etti.

Erdoğan'a görüşme talebi 

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Filistin konusunu konuşmak için bugün Erdoğan'dan görüşme talep edeceğini açıkladı. 

Davutoğlu konuşmasının devamında , "Her türlü tartışmayı yaparız Mesele Filistin, Kudüs, Mescid-i Aksa ise bizce içerideki tartışmaların bitmesi gereken andayız demektir" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.