Bahçeli'den ''Gazze'ye önden sen git'' diyenlere yanıt

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki grup toplantısında konuştu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına sert bir dille tepki gösteren ve 24 saat süre veren Bahçeli, kendisini eleştirenlere de seslendi. MHP lideri, "Milletim istesin, Gazze'deki çocuklara kol kanat germek için yola revan olmazsam namerdim." dedi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
24 Ekim 2023 12:17
GÜNCELLEME
24 Ekim 2023 12:34
Bahçeli'den ''Gazze'ye önden sen git'' diyenlere yanıt
O
Onur Çetinkaya Editör

İsrail ordusunun Gazze'ye yönelik acımaz saldırıları sürüyor.

Abluka altındaki Filistinlilerin bir an önce kurtarılması ve bölgenin refaha kavuşması için MHP Genel Başkanı, İsral'e çağrıda bulunarak, 24 saat süre vermişti.

Bahçeli, 24 saat içinde ateşkes sağlanmaması durumunda, Türkiye'nin gereği neyse onu yapmasının gerektiğini söylemişti.

İsrail'e bir kez daha 24 saat içerisinde ateşkes sağlayın çağrısında yinelen Bahçeli, kendisine ''Gazze'ye önden sen git'' diyenlere de yanıt verdi.

"Yola revan olmazsam namerdim"

21 saat içinde ateşkes sağlanmazsa, mazlumların üzerine bombalar bırakılmaya devam edildikçe Türkiye devreye girmeli ve gereken yapılmalıdır diye konuşan Bahçeli kendisini eleştirenlere sert şekilde seslenerek, "Bazıları 'önden siz buyurun' diye alaycı şekilde karalama kampanyasına girdiler. Milletim istesin, devletim istesin Gazze'deki çocuklara kol kanat germek için yola revan olmazsam namerdim. " ifadeler kullandı.

Sözlerine devam eden Bahçeli, "Bu vatanın çocuklarını ateşe atmak istiyormuşuz, ne işimiz varmış Gazze'de, çatışma bizim de meselemiz değilmiş. Bu ifade sahipleri kalpleri küle dönmüş bir avuç çapulcudur. Bunun için insan olmak, insani değerleri savunmak kafidir. " dedi.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.