Dilan Polat'ın Süleyman Soylu videosu gündem oldu!

Kara para aklama iddiasıyla mal varlıklarına el konulan sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu’yu arayarak bir işini 3 saat içinde çözdürdüğünü söylediği video sosyal medyada gündem oldu.
Büşra Bayrak
|
24 Ekim 2023, Salı - 17:29
Dilan Polat'ın Süleyman Soylu videosu gündem oldu!

Haklarında kara para aklama iddialarıyla şu sıralar Türkiye’nin gündeminde yer alan Dilan Polat ve Engin Polat çiftiyle ilgili her geçen gün yeni iddialar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Lüks harcamaları ve hayatıyla adlarından sıkça söz ettiren Dilan Polat ve eşi Engin Polat son zamanlarda kara para akladıkları iddiasıyla mal varlıklarına el konulması nedeniyle gündemdeler.

Birçok gazetecinin yakın takibe aldığı Dilan Polat ve Engin Polat çifti için ortaya atılan iddialara bir yenisi daha eklendi.

Dilan Polat'tan Süleyman Soylu'ya övgüler

Bu kez Dilan Polat’ın İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu’ya övgüler yağdırdığı bir video sosyal medyada gündem oldu.

Kara para aklama iddialarıyla konuşulan ve hukuki süreç başlatılan Dilan Polat’ın, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan 1 kez ricada bulunduğunu ve işinin sadece 3 saat içerisinde çözüldüğünü söylediği video çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.

Söz konusu videonun Dilan Polat’ın eskiden açtığı bir Instagram canlı yayınına ait olduğu görülürken, Süleyman Soylu’yu bir iş için aradığını ve işinin 3 saat içinde çözüldüğünü söylediği görüldü.

İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu’dan övgüyle bahseden Polat bahsi geçen videoda,” Allah başımızdan eksik etmesin öyle bir güzel ilgenildi ki” dedi.

Polat konuşmasının devamında,” Her şey için bakana yazamam. Bayramdan bayrama, kandilden kandile. İlk kez o zaman hakkımı kullanıp istemiştim.” İfadelerini kullandı.

Dilan ve Engin Polat çiftinin Süleyman Soylu ile görüşmesi

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Engin Polat ile Dilan Polat çiftinin İçişleri Eski Bakanı Süleyman Soylu’nun geçmişte görüntülü görüşme yaptıklarını gösteren bir fotoğrafı sosyal medyada gündem olmuştu.

İddialar hakkında  Süleyman Soylu’dan da Polat çiftinden de henüz bir açıklama gelmedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2106538/dilan-polatin-suleyman-soylu-videosu-gundem-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.