Dilan Polat'ın hayatı film mi olacak?

Sosyal medyanın son dönemde en çok konuşulan isimlerinden biri olan Engin ve Dilan Polat çifti, ultra lüks yaşamları ve paylaştıkları videolarla gündemdeki yerini korumayı başardı. Şimdi ise çiftin yaşam hikayesinin bir film olacağı duyuruldu. Dilan Polat, takipçilerine yaptığı video mesajında, "Muazzam bir başarı hikayesi. Hayatımın bir film olacağını söyleyebilirim. Senaryo tamamlandı ve yakında tanıtım videosu çekilecek" dedi.
Zeliha Demirci
|
14 Eylül 2023, Perşembe - 20:13
Dilan Polat'ın hayatı film mi olacak?

Bir süre önce, Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'ın Dilan'a bir uçak hediye ettiği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak bu olayın hala gündemde olduğu düşünülürken, çiftin mafya iddialarıyla anılmasıyla yeni bir dönem başladı. Çiftin sahibi olduğu güzellik merkezine 500 bin Türk lirası haraç talebiyle gelen kişiler yüzünden çift, savcılığa başvurdu. İddiaya göre, tehdit eden kişiler önce tutuklandı, ancak daha sonra serbest bırakıldı.

Dilan Polat, lüks yaşantılarını sıkça takipçileriyle paylaşıyor ve her anını kaydedip paylaşmaktan kaçınmıyor. Bu paylaşımlar sayesinde milyonlarca takipçiye ulaşan Polat, gerçek bir içerik üreticisi haline geldi. Ancak son zamanlarda, fenomenin yaşadıkları daha fazla konuşuluyor gibi görünüyor.

Dilan Polat'ın geçmişte fotoğrafçılık yaptığı ve günümüzde Türkiye'nin en lüks yaşayan insanlarından biri olduğu biliniyor. Ancak bu lüks yaşama yolculuğundan önce, Dilan Polat'ın hayatının zorlu anlarla dolu olduğunu biliyoruz. Anne ve babasını çok genç yaşlarda kaybeden ünlü ismin, bu zorlu yaşamından ultra lüks yaşamına uzanan hikayesi ilgi çekiyor.

Dilan Polat, takipçilerine film senaryosunun tamamlandığını ve yakında tanıtım videosunun çekileceğini duyurdu. Ancak çiftin hayatının bir filme dönüşmesi, takipçiler arasında farklı görüşlere neden oldu.

Kimileri Polat çiftinin hikayesini merakla beklerken, kimileri ise bu tarz fenomen filmlerinin sinemayı olumsuz etkilediğini savunarak eleştirilerde bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2099245/dilan-polatin-hayati-film-mi-olacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.