Çankaya’da ağabeyini silahla öldüren şahıs intihar etti

Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde ağabeyini tabanca ile vurarak öldüren şahıs ardından aynı tabanca ile intihar etti.
Mevlüt Peker
|
26 Ekim 2023, Perşembe - 22:51
Çankaya’da ağabeyini silahla öldüren şahıs intihar etti

Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Osman Temiz Mahallesi'ndeki bir apartmanda, Ahmet Yusuf A. ile abisi Mehmet Kürşat A. arasında meydana gelen tartışma, kısa süre içerisinde silahlı bir çatışmaya dönüştü.

Edinilen bilgilere göre, iki kardeş arasındaki anlaşmazlık sonucu Ahmet Yusuf A, abisine silahla saldırdı ve ardından evin banyosuna giderek kendisine de ateş etti.

Olayı fark eden anneleri S.A. ve komşuları, durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, iki kardeşin de yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Olayın ardından ifadesi alınan anne S.A, iki oğlunun uzun süredir aralarında husumet olduğunu, olay günü evde Mehmet Kürşat A'yı mutfakta hareketsiz bulduğunu ve komşularının yardımıyla banyo kapısını kırarak içeri girdiklerinde diğer oğlu Ahmet Yusuf A'yı da orada bulduklarını belirtti.

Olayla ilgili yapılan incelemede, kullanılan silahın Ahmet Yusuf A'nın adına tescilli olduğu ve ruhsatlı bir silah olduğu ortaya çıktı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2106935/cankayada-agabeyini-silahla-olduren-sahis-intihar-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.