İsrail Fahrettin Altun'u hedef aldı

İsrail medyası, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u hedef aldı. İsrail'in dezenformasyonlarına karşı Altun'un izlediği adımlardan duydukları rahatsızlığı yazan medya “Erdoğan’ı devirmek mümkün değil ama Fahrettin Altun ve ekibi derhal durdurulmalı” ifadesini kullandı.
Onur Çetinkaya
|
04 Kasım 2023, Cumartesi - 15:24
İsrail Fahrettin Altun'u hedef aldı

Gazze'yi bombalarla abluka altına alan İsrail bu kez Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u hedef gösterdi.

Çok sayıda masum insanın ölümüne neden olan İsrail,  dezenformasyona dair İsrail medyası Türkiye'ye karşı rahatsızlık duyduğunu iletti.

İsrail basınında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İsrail'in Gazze'deki saldırılarına karşı çıktığı vurgulanırken Gazze'de yaşanan soykırımı anbean aktaran TRT ve  Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun hedef oldu.

Türkiye'nin kampanya yürüttüğü kanısını ortaya atan İsrail basını kendilerini aklamak için Türkiye'yi ön plana çıkarmaya çalıştı.

Katliamı gözler önüne seren Türkiye'ye tepkilerini sürdüren İsrail, hedef aldıkları Altun'a yönelik ise, "Erdoğan'ı devirmek mümkün değil ama Fahrettin Altun ve ekibinin durdurulması gerekiyor. Hemen!" ifadeleri yer aldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2108442/israil-fahrettin-altunu-hedef-aldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.