MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: Düzeltmemiz gereken şey...

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, RAMS Başakşehir ile oynanan ve 3-3 berabere biten maçın ardından açıklamalarda bulundu. Belözoğlu basit goller yediklerini ve bu sorunu çözmeleri gerektiğini belirtti.
Ankara Masası
|
06 Kasım 2023, Pazartesi - 04:28
MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: Düzeltmemiz gereken şey...

MKE Ankaragücü'nün teknik direktörü Emre Belözoğlu, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile 3-3 berabere kaldıkları maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, iyi mücadele ettiklerini ancak kalelerinde çok basit goller yediklerini söyledi. Ayrıca, Başakşehir'de uzun süre çalışmanın avantaj sağladığını ifade etti.

Belözoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Kendimizi gerçekten zorlu bir maçta bulduk. Geçen hafta Samsunspor'u yenerek buraya geldik. İyi bir takım olan Başakşehir karşısında iyi bir oyun ortaya koyduk. Üç gol attık ve pozisyonlarımız vardı. Ancak en büyük eksikliğimiz çok basit goller yememizdi. Bu konuyu düzeltmemiz gerekiyor. Savunma organizasyonunu geliştirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oyuncularım ellerinden geleni yapıyorlar. Oyunda bazı anlar vardır ve bu anları doğru oynadığınızda sonuç alırsınız. Maça baktığınızda, rakibin geldiği gol anları oldu. Bu, üzücü bir durum ve düzeltilmesi gereken bir problem. Oyuncularım herhangi bir hata yaptıklarında bunun bedelini ödedikleri bir maçtı."

Başakşehir sorusuna yanıt

"Başakşehir'de uzun süre çalışmanız bu maçta size avantaj sağladı mı?" sorusuna ise "Geçmişte Başakşehir'de çalışmış olmam belki bir avantaj sağlamış olabilir, ancak şu an başka bir hoca ve düzen var. Oyuncularımızın çalıştığımız prensipleri sahada uyguladıklarında rahatlıkla kazanabileceğimiz bir maç olduğunu gördüm. Ancak oyuncularımızın bu prensiplerden sapmaları sorun yarattı. Bazı dönemlerde oyunun hakimiyeti bizdeydi. Daha iyi bir seviyeye ulaşacağımıza inanıyorum. Ankaragücü'nü daha iyi bir konuma getireceğiz." şeklinde cevap verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2108630/mke-ankaragucu-teknik-direktoru-emre-belozoglu-duzeltmemiz-gereken-sey
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.