Süper Lig'in 4 kulübünün başkanına ceza!

PFDK, Süper Lig'den 4 kulüp başkanına ceza kesti. PFDK, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a 45'er gün hak mahrumiyeti ve para cezası, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'ya sadece para cezası kesti.
Mevlüt Peker
|
16 Kasım 2023, Perşembe - 20:33
Süper Lig'in 4 kulübünün başkanına ceza!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trendyol Süper Lig'deki dört kulübün başkanlarına cezalar verdi. TFF'nin açıklamasına göre, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 45 gün hak mahrumiyeti ve 210 bin lira para cezası alırken, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, aynı süre için 410 bin lira ceza aldı.

PFDK ayrıca, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı Süleyman Hurma'ya her birine 200'er bin lira para cezası verdi.

Kurul, Fenerbahçe'ye iki farklı ihlalden 329 bin lira, Beşiktaş ve Trabzonspor'a her birine 200 bin lira, Yukatel Adana Demirspor'a ise 60 bin lira ceza uyguladı. Fenerbahçe antrenörü Sercan Terzioğlu'na 39 bin lira, Adana Demirspor antrenörü Serkan Damla'ya ise bir maç men ve 39 bin lira para cezası verildi. Ayrıca, Adana Demirspor'un bazı taraftarlarının elektronik bilet kartları bir sonraki iç saha maçı için bloke edildi.

Trenyol 1. Lig'den de cezalar verildi. Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu ve yardımcısı Yusuf Randa'ya birer resmi müsabakada yedek kulübesine giriş yasağı ve 19 bin 500'er lira para cezası verildi. Aynı ceza Ankara Keçiörengücü antrenörü Mert Mustafa Yücetürk'e de uygulandı. Ümraniyespor'a 110 bin, başkanı Ömür Aydın'a 100 bin lira para cezası verilirken, Boluspor ve Sakaryaspor 56'şar bin lira ile cezalandırıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2110425/super-ligin-4-kulubunun-baskanina-ceza
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.