MasterChef Türkiye'nin Sefa'sı Ankara Masası'nın sorularını yanıtladı

ATO Congresium'da 6.’sı düzenlenen Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Ankara Masası'nın sorularını yanıtlayan MasterChef Türkiye programında ismini duyuran şef Sefa Okyay Kılıç, “Şefleri değil beni tanıyorlar” dedi.

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
19 Kasım 2023 18:19
GÜNCELLEME
19 Kasım 2023 18:38
MasterChef Türkiye'nin Sefa'sı Ankara Masası'nın sorularını yanıtladı
HM
Haber Merkezi Editör

Travel Expo Ankara 4. ve son gününde değerleri konuklarını ağırladı.

ATO Congresium'da 6.’sı düzenlenen Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda birbirinden değerli konuklar Ankara turizmine ilişkin görüşlerini paylaştı.

Fuara çevre illerden tanınmış kişiler, belediye başkanları, valiler, üniversite rektörleri ve profesörler de katılım sağladı.

TV8 ekranlarının en çok izlenen MasterChef Türkiye programına 24 Eylül'de veda eden Sefa Okyay Kılıç Ankara Masası'nın sorularını yanıtladı.

Masterchef’in hayatında birçok kapı açtığını dile getiren Sefa Okyay Kılıç, Türk mutfağını dünyaya tanıtmak istediğini söyledi.

“Şefleri değil beni tanıyorlar”

Londra’da yaşadığı bir olayı anlatan Kılıç, “Program’da Soner Şef Londra’ya gittiği zaman kimse şeflerin hiçbirini tanımıyor sadece beni tanıyorlar. Masterchef jurisiyiz dediklerinde ise ‘Sefa vardı orada yarışıyordu’ gibi bir izlenim oldu bu bağlamda yarışma bana sadece Türkiye’de değil dünyada da katkısı var diye konuştu.

Yarışmada başından geçen talihsiz bir anıdan bahseden Ünlü Şef, yanlışlıkla parmağını bilendıra soktuğunu ve 5 dakika parmağının koptuğunu sandığını dile getirdi.

“Tamamen bir aile halindeyiz”

Program ekibi ile aralarındaki ilişkinin kuvvetli olduğunu aktaran Şef, “Masterchef orada sadece orada yarıştığın süreç anlamında değil sonrasında da devam ediyor. Yapım ekibi olsun çalışma ekibi olsun program sonrasında da daima yanımızdalar. Bir abi olarak daima arkamızdalar. Asla aramızda yarışmacı ve program gibi bir durum söz konusu değil, tamamen bir aile halindeyiz. Halen görüşüyoruz, sürekli bir yardımlaşma içerisindeyiz. ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.