Halil İbrahim Yılmaz, "Ziyaretçi sayısı 50 bin olan hedefi aştı"

Ankara Kent Konseyi Başkanı ve Ankara Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz, Ankaralıların büyük ilgi gösterdiği Travel Expo Ankara'yı değerlendirdi. Ankara'nın turizmde önemine dikkat çeken Yılmaz, ziyaretçi sayısında hedefin üzerine çıkıldığı belirtti.
Onur Çetinkaya
|
19 Kasım 2023, Pazar - 18:35
Halil İbrahim Yılmaz, "Ziyaretçi sayısı 50 bin olan hedefi aştı"

ATO Congresium'da 6.'sı düzenlenen Travel Expo Ankara son günüyle tamamlandı.

Ankara Kent Konseyi Başkanı ve Ankara Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz, Ankara Masası'nın sorularını yanıtladı.

Ankara Kent Konseyi Başkanı ve Ankara Ticaret Odası Başkan Yardımcısı  Yılmaz, Ankaralıların büyük ilgi gösterdiği Travel Expo Ankara'yı değerlendirdi.

"70 bine yakın insan buraya geldi"

Fuar öncesi 50 bin ziyaretçi hedeflerinin olduğunu söyleyen Yılmaz, bekledikleri hedefi de aştıklarını söyledi. 

Yılmaz, "Üniversitelerde vizeler vardı Orta öğretim kurumları tatildi, ona rağmen 70 bine yakın insan buraya geldi. Bu tarihi bir rakamdır. Bütçesi olmayan bir organizasyondur. Belki ticari olarak yapan arkadaşlarımız ağırda bir zarar ettiler.   Herkes burada ki ışığı gördü. Bu kentte turizm olmaz diyenlere ağır bir cevap verdi." ifadelerini kullandı.

"Raconu bu kent keser"

Travel Expo Ankara'nın büyük bir organizasyon olduğunun altını çizen  Ankara Kent Konseyi Başkanı ve Ankara Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz, Başkentin turizmde önemine dikkat çekti.

Yılmaz, "İlk defa Ankara’daki oteller buraya katıldı. İlk defa Ankara’daki Acenteler buraya katıldı. Ama inanç turizmin 1935’te başladığı, ilk haç turizminin yapıldığı kentte turizm olmaz demek aklımızla dalga geçmektir. Bugün aklımızla dalga geçmeme iradesini koyduk biz, 4 gündür. Kimse Ankaralıların aklıyla dalga geçmesin Bu ülkede ekonomiye dair yaşama dair, kültüre dair, sanata dair, sağlığa dair her güzel cümle bu kentten kurulur. Raconu bu kent keser.  Çünkü 100 yıl önce bedeli bu kent ödedi." diye konuştu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2110735/halil-ibrahim-yilmaz-ziyaretci-sayisi-50-bin-olan-hedefi-asti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.