Erdoğan ile Bahçeli görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Beştepe'de bir araya geldi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
29 Kasım 2023 13:25
GÜNCELLEME
29 Kasım 2023 17:15
Erdoğan ile Bahçeli görüştü
O
Onur Çetinkaya Editör

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Almanya dönüşü 50+1 çıkışı siyaseti hareketlendirdi.

MHP lideri  Bahçeli'nin, partisinin TBMM'deki grup toplantısında yaptığı konuşmada,  "Milletvekili, belediye başkanı, muhtar seçmiyoruz. Cumhur'un bütününü temsil edecek cumhurbaşkanı seçiyoruz. MHP olarak dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz." dedi.

Bahçeli, 2023 seçimlerinin ardından Sinan Oğan ile aynı karede yer aldığı fotoğrafa ilişkin ise, "Cumhurbaşkanımıza seçim döneminde kiminle istiyorsa görüşüp temas kurmasına destek verdik. Hatta partimizden ihraç edilen bir şahısla aynı kareye girmeye bile içimiz acısa da ses çıkarmadık. " ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 50+1 ve Sinan Oğan tartışmaları gölgesinde bugün görüştü.
Görüşme saat 15.30'da Beştepe'de gerçekleşti.

Görüşme 1 saat sürerken, ikilinin görüşmesinde ana gündem yerel seçimler oldu. Geçen hafta yapılması beklenen görüşme Erdoğan’ın programının yoğun olması nedeniyle yapılamamıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son olarak Beştepe'de 45 dakika süren bir görüşme yaptı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.