Mehmet Altınöz'den 'Ali Yüksel' açıklaması!

Mehmet Altınöz, 3 eşi olduğu konuşulan ve geçtiğimiz aylarda 4. kez evlenen Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel'le ilgili, "Bekar bir insandı. İlk eşi vefat etmiş, ikinci eşinden ayrılmış sonrasında bir evlilik yapmış o eşiyle de ayrılmış ve şuanda mevcut eşiyle evlendi. 4 eşi yok. Sayın vekilimizin hiçbir zaman 4 eşi olmamış" ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
23 Kasım 2023, Perşembe - 11:40
Mehmet Altınöz'den 'Ali Yüksel' açıklaması!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Ankara Masası Gündem Özel yayınında gazeteci Fatih Atik'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. 

Mehmet Altınöz, geçtiğimiz haftalarda 4. kez evlenen ve çok sayıda eleştiri alan Konya Milletvekili Ali Yüksel ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

"Bekar bir insanın evlilik yapması gayet doğal"

Altınöz, "Şunu söyleyebilirim Ali Yüksel Bey bekar bir insandı, dul da diyebiliriz. İlk eşi vefat etmiş, ikinci eşinden ayrılmış sonrasında bir evlilik yapmış o eşiyle de ayrılmış ve şuanda mevcut eşiyle evlendi ve bekar bir insanın evlilik yapması gayet doğal. Bunu resmi olarak yapıyor." dedi. 

Eleştirilecek bir şey görmediğini ifade eden Altınöz, genel başkan Fatih Erbakan'ın partiden bir milletvekilinin düğününe katılarak nikah şahidi olmasını doğal bulduğunu söyledi. 

4 tane eşi var algısına ilişkin Mehmet Altınöz şöyle devam etti; 

"Sayın vekilimizin 4 eşi yok. Sayın vekilimizin hiçbir zaman 4 eşi olmamış"

"Bunu aslında Refah Partisi’nin üzerine yapıştırmaya çalışıyorlar. ‘İşte görüyor musunuz Yeniden Refah Partisi’ni milletvekilinin 4 eşi var’, ‘4 eşli bir vekil nasıl olabilir’ gibi bir kara propagandayla bunu yaymaya çalışıyorlar. Sayın vekilimizin 4 eşi yok. Sayın vekilimizin hiçbir zaman 4 eşi olmamış. Süreç zaten belli. Eşi yok evlenmiş, yuva kuracak sonuç itibariyle bu gayet doğal bunun neresi eleştiriliyor? Ben açıkçası eleştiren insanları eleştiriyorum bunun yanlış anlaşılacak bir tarafı yok, bu gayet doğal."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2111195/mehmet-altinozden-ali-yuksel-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.