Çakarlı trafik magandaları enselendi...

Kadıköy ve Küçükçekmece'de çakarlı trafik magandaları sosyal medyada yaptıkları paylaşımın ardından polis tarafından kısa sürede yakalandılar.
Ankara Masası
|
24 Kasım 2023, Cuma - 05:35
Çakarlı trafik magandaları enselendi...

Kadıköy ve Küçükçekmece'de otomobillerinde çakar bulunan trafik magandaları, D-100'de makas atarak ilerleyerek bu tehlikeli görüntüleri "Yakalanmadığın sürece her şey legal" başlığıyla sosyal medya hesaplarında paylaşmışlardı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, bu durumu inceleyerek harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucunda trafik akışını tehlikeye düşüren araç sürücülerinin U.B., A.K., Ç.A., C.Ç., S.B., Ş.K., U.C.D. ve S.B. olduğu tespit edildi.

Gerçekleştirilen operasyon sonucunda 8 sürücü yakalandı. Sürücülere, Karayolları Trafik Kanunu'nun çeşitli maddelerine aykırılıkları nedeniyle toplamda 67 bin 296 lira ceza kesildi.

Bu suçlardan dolayı cezalandırılan sürücüler arasında olan U.B.'nin ehliyetine 60 gün süreyle el konuldu. Ayrıca, U.B. hakkında TCK Trafik Güvenliğini Tehlikeye Düşürmek maddesi çerçevesinde adli işlem başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2111321/cakarli-trafik-magandalari-enselendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.