Ankara’da bir “komşu gürültüsü” cinayeti daha!

Yine Ankara'da yine komşular arasında yine “gürültü” sebebiyle başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
Mevlüt Peker
|
25 Kasım 2023, Cumartesi - 22:54
Ankara’da bir “komşu gürültüsü” cinayeti daha!

Başkent Ankara'nın Keçiören ilçesi Sancaktepe Mahallesi'nde, bir binada tadilat sesi nedeniyle çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. R.C.Ö. ile E.T, Z.T, M.T, H.T, F.Ö. ve Kerim Tokgöz arasında tadilat sesi nedeniyle başlayan tartışma, R.C.Ö'nün tabancayla ateş açmasıyla şiddetlendi. R.C.Ö, olayın ardından motosikletle kaçtı.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan Kerim Tokgöz, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer 5 yaralının tedavilerinin devam ettiği bilgisi paylaşıldı. Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Ankara'nın Sincan ilçesinde 5 kişi öldürülmüştü

Geçtiğimiz günlerde Ankara’nın Sincan ilçesinde üst komşusunun ses çıkardığı gerekçesiyle sinirlenen yaşlı adam, aynı aileden 5 kişiye ateş ederek katletmişti.

Bugün ise Ankara'nın yine Keçiören ilçesinde komşular arasında çıkan kavgada bir kişi pompalı tüfekle dehşet saçmıştı. Pompalı tüfekle komşularına saldıran H.A. isimli şahıs, U.Ş ve 10. sınıf öğrencisi olan oğlu M.A.Ş.'yi öldürmüş, 2 kişiyi de yaralamıştı. Saldırgan H.A. gözaltına alınmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2111618/ankarada-bir-komsu-gurultusu-cinayeti-daha
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.