Ayla filminin konusu ne? Ayla filminde hangi oyuncular oynuyor? Ayla filmi ne zaman vizyona girdi?

Gerçek bir hikayeden yola çıkılarak yapılan ve konusuyla herkesi derinden etkileyen Ayla filmi araştırılıyor. Peki, Ayla filminin konusu ne? Ayla filminde hangi oyuncular oynuyor? Ayla filmi ne zaman vizyona girdi? İşte yanıtı...

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
29 Kasım 2023 12:30
GÜNCELLEME
29 Kasım 2023 12:54
Ayla filminin konusu ne? Ayla filminde hangi oyuncular oynuyor? Ayla filmi ne zaman vizyona girdi?
Ecem Çetin Editör

2017 yılında izleyicisiyle buluşan ve gişe rekorları kıran Ayla filmi, uzun süre gündemde yer aldı. 

Gerçek bir hikayeden uyarlanan ve çekimleri  Türkiye'de ile Güney Kore'de yapılan Ayla filmi izleyiciler tarafından halen araştırılıyor. 

Peki, Ayla filminin konusu ne? Ayla filminde hangi oyuncular oynuyor?  Sizler için derledik. 

Ayla filminde hangi oyuncular oynuyor?

İsmail Hacıoğlu ve Kim Seol'un başrolünde yer aldığı filmde ayrıca, Ali Atay, Erkan Petekkaya, Taner Birsel, Murat Yıldırım, Altan Erkekli, Mehmet Esen, Eric Roberts , Kim Byoungsoon, Büşra Develi, Sinem Öztürk Uslu, Damla Sönmez, Duygu Yetiş, Ali Barkın, Burç Kümbetlioğlu, Çetin Tekindor, Lee Kyung-Jin ,İlber Gürtunca, Chaby Han, Johnny Young, Esra Dermancıoğlu, Koray Ergün, Kang Yeon Jeong ,Mine Teber, Nilgün Kasapbaşoğlu gibi isimler yer aldı. 

Ayla filminin konusu ne?

Türkiye, Kore savaşı için bir Tugay gönderdir. Kore'ye giden isimlerden biriside  Süleyman Astsubay'dır. Bir gece vakti,  Süleyman Astsubay  küçük bir kız çocuğu bulur.  Süleyman Astsubay, anne ve babası öldürülmüş kız çocuğuna  Ayla ismini verir. Süleyman Astsubay, 15 ay boyunca  Ayla'nın bakımını üstlenir. Ancak bir gün  Süleyman Astsubay'ın Türkiye'ye dönmesi gerekir. Ayla'dan ayrılmak istemeyen  Süleyman Astsubay, onu Türkiye'ye götürmek için birçok yolu dener. Fakat bir türlü Güney Kore yasalarını aşıp Ayla'yı Türkiye'ye dönerken yanına alamaz. Aradan geçen 60 yıl sonra  Ayla ve Süleyman Dilbirliği, Ankara Parkı'nda tekrar bir araya gelir. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.