Filistinli 30 kadın ve çocuk esir, İsrail hapishanesinden serbest bırakıldı... Aralarında Ahed Temimi de var...

Filistinli 30 kadın ve çocuk esir, İsrail hapishanesinden serbest bırakıldı. Serbest kalanların arasında İsrail askerlerinin 7 Ekim'den sonra gözaltına aldığı ''Filistinli cesur kız'' Ahed Temimi'nin de olduğu bildirildi.
Ankara Masası
|
30 Kasım 2023, Perşembe - 04:55
Filistinli 30 kadın ve çocuk esir, İsrail hapishanesinden serbest bırakıldı... Aralarında Ahed Temimi de var...

Hamas ile İsrail arasındaki esir takası kapsamında İsrail hapishanesinden serbest bırakılan Filistinli 30 kadın ve çocuk esiri taşıyan Uluslararası Kızılhaç Örgütü konvoyu, işgal altındaki Batı Şeria'ya ulaşmaya çalışırken İsrail ordusunun müdahalesine maruz kaldı.

Filistinli 14 kadın ve 16 çocuğun bulunduğu Kızılhaç konvoyu, Ofer Askeri Hapishanesi'nden gece geç saatlerde ayrıldı. Ancak, İsrail askerleri, Ofer Hapishanesi ve Ramallah yolu üzerindeki Filistin beldesi Betunya'da bekleyen genç Filistinlilere zırhlı askeri araçlarla müdahale etti.

Serbest kalanların arasında İsrail askerlerinin 7 Ekim'den sonra gözaltına aldığı "Filistinli cesur kız" Ahed Temimi'nin de olduğu bildirildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2112243/filistinli-30-kadin-ve-cocuk-esir-israil-hapishanesinden-serbest-birakildi-aralarinda-ahed-temimi-de-var
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.