Elon Musk ''Üzgünüm'' dedi ve ekledi; Defolsun gitsin...

Elon Musk, ''Yahudi karşıtı gibi algılanan paylaşımı için üzgün olduğunu'' belirtti. Musk yaptığı İsrail ziyaretinin ise özür turu olmadığının altını çizdi.

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
30 Kasım 2023 07:35
GÜNCELLEME
30 Kasım 2023 05:20
Elon Musk ''Üzgünüm'' dedi ve ekledi; Defolsun gitsin...
HM
Haber Merkezi Editör

Tesla, SpaceX ve sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk, "Yahudi karşıtı gibi algılanan tweeti için üzgün olduğunu" ifade etti.

New York Times'ın 2023 DealBook Zirvesi’nde konuşan Musk, "Antisemitik" bulunan paylaşımı için, "Platformda şimdiye kadar yaptığım en aptalca olmasa da en aptalca şeylerden biri." dedi.

Musk, "O tweet veya gönderi için üzgünüm." şeklinde konuştu.

Ancak, bu paylaşımına tepki olarak X platformundan reklamlarını kaldıran firmalara karşı küfürlü ifadelerle sert çıktı.

Elon Musk, "Eğer biri bana reklam veya para yoluyla şantaj yapacaksa defolsun gitsin. Lanet olsun. Yeterince açık oldu mu?" diye ekledi.

Bazıları tarafından kendisinden nefret edilmesini umursamadığını belirten Musk, "Nefretten vazgeçin. Beğenilmeyi istemenin gerçek bir zayıflığı var." dedi.

"Tüm dünya, o reklamcıların şirketi öldürdüğünü bilecek ve biz bunu çok detaylı bir şekilde belgeleyeceğiz." diyen Musk, kendisini destekleyen takipçilerinin söz konusu firmaları benzer şekilde boykot edeceği imasında bulundu.

Musk, ayrıca İsrail'e gerçekleştirdiği ziyaretin söz konusu tweetlerden önce planlandığını, bunun "bir özür turu" olmadığını dile getirdi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.