Kadın, kucağındaki çocukla yürüyordu! Tacizciden haber var!

Kimliği belirsiz sürücü, yolda kucağında çocuğunu taşıyarak yürüyen bir kadını eli ile taciz etti ve olay yerinden kaçtı. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu tacizci yakalandı.

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
02 Aralık 2023 16:54
GÜNCELLEME
02 Aralık 2023 16:52
Kadın, kucağındaki çocukla yürüyordu! Tacizciden haber var!
HM
Haber Merkezi Editör

Mide bulandıran olay, 29 Kasım çarşamba günü İstanbul'un Esenyurt İlçesi Süleymaniye Mahallesi'nde meydana geldi.

Kimliği henüz belirlenemeyen bir araç sürücüsü caddenin başında bir süre bekledi. Daha sonra kucağında bebeği ile beraber yol kenarında yürüyen kadının yanına doğru hareket etti.

Camdan elini uzattı

Şüpheli şahıs araçtan elini uzatarak yolda yürüyen kadına cinsel tacizde bulundu. Kadının çığlık atması üzerine şüpheli olay yerinden kaçtı.

"Yakalayamadık kaçtı"

Olay günü cadde üzerinde bulunan bir fırında çalıştığını söyleyen Mürsel Ekelik,

"Kadın çığlık attı"

Olayı gören bir diğer vatandaş ise, "Balkondaydım o gün. Orada araba dikkatimi çekti köşede bekliyordu demek ki kadını gözetliyordu. Kadın çığlık attı. Kadın gitti. Ben şikâyetçi de olacağım bununla ilgili. Ben aşağıya indim ama çok süratli gitti. Kamera kayıtlarında aracın plakası var" diye konuştu.

Yakalandı

Güvenlik kamerasına yansıyan olayın sosyal medyada paylaşılması üzerine polis ekipleri  düğmeye bastı. Plakadan yola çıkılarak zanlının F.K. olduğu belirlendi.

F.K., polis ekiplerince evinde yakalanarak gözaltına alındı.

Şahıs  ile ilgili yapılan sorgulamada şüphelinin 'Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma', 'Evden Hırsızlık' ve 'Dolandırıcılık' gibi çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı olduğu görüldü.

O iğrenç anlar:


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.