Ayhan Bora Kaplan’ın yeğeni yakalandı

Ankara'da iş yerlerine ve eğlence mekanlarına silahlı saldırı düzenleyen ve aralarında suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan’ın yeğeninin de bulunduğu 3 zanlı tutuklandı.
Mevlüt Peker
|
02 Aralık 2023, Cumartesi - 20:24
Ayhan Bora Kaplan’ın yeğeni yakalandı

Ankara'da, iki eğlence mekanına silahlı saldırı düzenleyerek bir kişiyi yaralayan ve iş yerlerinden birinde yağma yaparak iki kişiyi darp eden 3 şüpheli, tutuklandı.

Organize suçlarla mücadele operasyonu

Olayın ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yürüttüğü operasyonda, saldırıların planlayıcısı ve gerçekleştiricisi olarak tutuklu suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'ın yeğeni R.P. belirlendi.

Etimesgut'ta saklanan şüpheliler yakalandı

Şüphelilerin Etimesgut'taki bir evde saklandığı tespit edildi ve yapılan operasyonla örgüt yöneticisi R.P. ile birlikte örgüt üyeleri Y.K, M.V, E.Ş, S.D. ve M.T. gözaltına alındı.

Aramalarda çok sayıda delil ele geçirildi

Operasyonda, şüphelilerin saklandığı adreste 23 sentetik ecza maddesi, 31 gram esrar, 1 gram kokain, 2 ruhsatsız tabanca, 65 fişek, 2 askeri renkte balistik yelek ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 34 bin 300 lira bulundu.

Şüphelilerin suç geçmişi ve tutuklama

Gözaltına alınan şüphelilerin, örgüt kurma, kasten öldürme, kasten yaralama ve nitelikli yağma gibi suçlardan kayıtlarının olduğu anlaşıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 6 şüpheliden 3'ü serbest bırakılırken, Y.K, R.P. ve M.V. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2112691/ayhan-bora-kaplanin-yegeni-yakalandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.