Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz hayalini açıkadı

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, en büyük hayalinin insan üstüne olduğunu belirterek “Benim hayalim Kahramankazan’dan hem yerel siyasette hem ulusal siyasette önümüzdeki 20 yılda güzel temsil edebilecek parıl parıl ışıl ışıl yeni bir jenerasyon çıkarabilmek” dedi. Oğuz, seçimde Kahramankazan'da Cumhur İttifakı'nın 14 mayıs'ta aldığı yüzde 68 oyu hedeflediklerini kaydetti.
Ersin Küçükbarak
|
02 Aralık 2023, Cumartesi - 20:28
Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz hayalini açıkadı


Serhat Oğuz, Ankara Masası’nda Fatih Atik moderatörlüğünde gerçekleştirilen ve gazeteci Zafer Şahin ile Melik Yiğitel’in de sorularıyla katıldığı “Gündem Özel Yerel Seçim” programına katıldı.

Soruları yanıtlayan Oğuz, Hürjet’ten yerli uçak Kaan’a kadar neredeyse tüm savunma sanayi projelerinin Kahramankazan’da yapıldığını söyledi.

Bunun Cumhurbaşkanı Erdoğan sayesinde gerçekleştiğini anlatan Oğuz, yibe Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla yerli tank Altay’ın da kendi ilçelerinde üretileceğini kaydetti.

Serhat Oğuz, bütün bunların da içinde olduğu  “Büyük Ankara Kahramankazan Savunma sanayi ve Teknoloji Vadisi” kurmak istediklerini ifade etti.

Bunun için öncelikle bölgede konutlardan okullara yaşam alanları oluşturacaklarını kaydeden Oğuz, üreten bir belediyecilik anlayışıyla kaynak yaratarak hizmet etiklerini belirtti.

Serhat Oğuz, Kahramankazan’da bir dönem daha görev yapmak istediğini paylaştı.

Oğuz şunları söyledi:

“İlçemde daha yapmak istediklerim var. Çünkü ben bir eğitimciyim, ben Milli Eğitim Müdürlüğü yaptığım dönemde Kahramankazan’daki okulların yüzde 80’i idareci atamalarımızı yaptık yeniledik. Kazan’a lider eğitim kadrosu kurduk biz. Bütün parametrelerde bakın başarı grafiğinde Kahramankazan hep ilk 5’in içine girer. Ben sendika başkanlığı yaptım 7 sene arkamda kadro bırakarak sendikayı bıraktım. İlim Yayma Cemiyeti’ni kurdum arkamda bir kadro bırakarak İlim Yayma Cemiyeti’ni arkadaşlarıma.. Milli Eğitim’de, şuandaki Milli Eğitim Kadrolarının çoğunu arkamda bırakarak geldim. Yeni dönemde Kahramankazandaki en büyük hayallerimden bir tanesi. Kahramankazan’ın o genç, o yeni yetişen genç siyasetçiler var ya işte onların önünü açmak istiyorum. Onları yetiştirmek istiyorum. Kahramankazan’a önümüzdeki 20 yıla mührünü vuracak genç siyasetçilerin önünü açmak istiyorum. Siyasette bu tehlikeli bir şey ama Victor Hugo’nun güzel bir sözü var “Kendi ışığından emin olan başkalarının ışımasından rahatsız olmaz” benden daha güzel ışıyacak olan varsa ışısın, benden daha güzel iş yapacak olan varsa yapsın. Daha iyisini yapacak olan varsa buyursun yapsın. Dolayısıyla benim en büyük hayalim yine insan üstüne. Daha büyük bina yapmak değil benim hayalim. Benim hayalim Kahramankazan’dan hem yerel siyasette hem ulusal siyasette önümüzdeki 20 yılda güzel temsil edebilecek parıl parıl ışıl ışıl yeni bir jenerasyon çıkarabilmek.”

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı’nın aldığı yğzde 68 oy oranını hedeflediklerini sözlerine ekledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2112692/kahramankazan-belediye-baskani-serhat-oguz-hayalini-acikadi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.