Serhat Oğuz'dan Mansur Yavaş'ı önde gösteren anketlere yanıt:"“Kemal Kılıçdaroğlu da anketlerde yüzde 60 ile önde çıkıyordu şu anda torun seviyor"

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Mansur Yavaş’ı önde gösteren anketlere tepki gösterdi. Oğuz, “Kemal Kılıçdaroğlu anketlerde yüzde 60 ile önde çıkıyordu ya şu anda torun seviyor. Anketlere bakarak bu iş olmuyor. Mansur Bey’de torunlarını özlemiştir” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
02 Aralık 2023, Cumartesi - 21:29
Serhat Oğuz'dan Mansur Yavaş'ı önde gösteren anketlere yanıt:"“Kemal Kılıçdaroğlu da anketlerde yüzde 60 ile önde çıkıyordu şu anda torun seviyor"

Serhat Oğuz, Ankara Masası’nda Fatih Atik moderatörlüğünde gerçekleştirilen ve gazeteci Zafer Şahin ile Melik Yiğitel’in de sorularıyla katıldığı “Gündem Özel Yerel Seçim” programına katıldı.

Oğuz, Mansur Yavaş’ın hiçbir projeyi hayata geçirmediği, vaatlerini tutmadığı yönündeki eleştirilere rağmen anketlerde açık ara önde gösterildiği yönündeki hatırlatma üzerine, CHP’nin eski Genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu’nun da 14 Mayıs seçimleri öncesi önde gösterildiğine dikkati çekti.

"Mansur Bey’de torunlarını özlemiştir"

Serhat Oğuz, “Kemal Kılıçdaroğlu anketlerde yüzde 60 ile önde çıkıyordu ya şu anda torun seviyor. Anketlere bakarak bu iş olmuyor. Mansur Bey’de torunlarını özlemiştir” ifadesini kullandı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz şöyle devam etti:

“Mansur Yavaş’ın 5 yılı 31 mart 2024 akşamı bitecektir”

“Bir, Ben Ankara halkının sağduyusuna çok güveniyorum. İki, Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde Cumhur İttifakımız Ankara’da Ankara adayımızı açıklandığında Mansur Yavaş’ın 5 yılı 31 mart 2024 akşamı bitecektir. Bizim buna inancımız tam.”

“Yeniden Ankara’yı alacağız”

Ankara’mız için doğru bir kararın verileceğine tüm kalbimle inanıyorum. Karar her ne olursa olsun a, b, c, isimlerini kim olursa olsun kim açıklarsa açıklansın cumhurbaşkanımız tarafından ittifakımız tarafından, şuan bütün teşkilatların motivasyonu yeniden Ankara. Yeniden Ankara’yı alacağız ve hizmet bayrağını oraya dikeceğiz.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2112696/serhat-oguzdan-mansur-yavasi-onde-gosteren-anketlere-yanitkemal-kilicdaroglu-da-anketlerde-yuzde-60-ile-onde-cikiyordu-su-anda-torun-seviyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.