Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Katar dönüşü açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar dönüşünde konuştu. 31 Mart yerel seçimine dair mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde Gazze vardı.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
06 Aralık 2023 13:27
GÜNCELLEME
06 Aralık 2023 14:00
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Katar dönüşü açıklamalar
O
Onur Çetinkaya Editör

Yurt dışı temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Yunanistan ziyareti öncesi Katar'a gitti.

Körfez İş birliği Konseyi toplantısına katılan Erdoğan,  yaptığı konuşmada Gazze üzerinden İsrail'e tepki göstererek," İsrail'in işlediği suçlar yanlarına kar kalmamalıdır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar dönüşünde konuştu. 


31 Mart yerel seçimine dair mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde Gazze vardı.


Cumhur İttifakı ile yerel seçimlerde sağlıklı bir şekilde gidildiğini belirten Erdoğan,   "Yeniden İstanbul" diyorsak, "Yeniden Ankara" diyorsak bu iller başta olmak üzere şehirlerimizin tamamında çok çalışıp Cumhur İttifakı olarak seçimi kazanmalıyız. " dedi.

Adaylarla yeni bir sıçramayı yapacağız diyen Erdoğan, " Cumhur İttifakı olarak da en güzel şekilde 31 Mart seçimlerinden zafere çıkacağız." ifadelerini kullandı. 

"CHP nikah tazeleme konusunda hevesli"

HEDEP yerel seçimlerde bütün şehirlerden aday çıkartmasına değinen Erdoğan, Yaptıkları, geçtiğimiz seçimde gerçekleşen ve hala gizli tutulan pazarlıkları tazeleme gayreti olabilir. Öpülen ellere, gönderilen selamlara bakılırsa CHP de nikah tazeleme konusunda bir hayli hevesli." ifadelerini kullandı.

"Netanyahu er ya da geç yargılanacak"

Gazze'de yaşananlara değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünyanın değişik yerlerinde meydanlar nasıl ayağa kalktıysa, şu anda İsrail'in meydanları da ayaktadır ve bölünmüşlerdir.  Netanyahu," Er ya da geç yargılanacak ve işlediği savaş suçlarının bedelini de ödeyecektir. " dedi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.