Avcılar'da futbol maçındaki kavgayı polis havaya ateş açarak ayırdı

Avcılar'da Yeşil Esenyurt Spor Kulübü ile Kafkas Kartalları Spor Kulübü arasında oynanan U-14 Amatör Lig maçı sırasında Kafkas Kartalları Teknik Direktörü Ahmet Turan', karşı takım oyuncusu Efe Kızıl Ateş'e tokat attı. Çıkan kavgayı polis ekipleri kavgayı havaya ateş açarak ayırabildi. O anlar cep telefonlarıyla kaydedildi.

EK
Ersin Küçükbarak Editör
YAYINLAMA
06 Aralık 2023 13:49
GÜNCELLEME
06 Aralık 2023 13:55
Avcılar'da futbol maçındaki kavgayı polis havaya ateş açarak ayırdı
EK
Ersin Küçükbarak Editör

Avcılar Atatürk Stadyumu'nda dün kavga çıktı.

İddiaya göre, dün saat 15.30'da Yeşil Esenyurt Spor Kulübü ile Kafkas Kartalları Spor Kulübü arasında oynanan U-14 Amatör Lig maçında Teknik Direktör Ahmet Turan Yeşil Esenyurt Spor Kulübü'nde oynayan Efe Kızıl Ateş'e tokat attı.

Bu nedenle kavga çıkarken tribündekiler de dahil olunca olay büyüdü.

Kavgayı ayırmakta zorluk çeken  polis ekipleri havaya ateş açarak birbirine giren kalabalığı dağıttı.

O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yeşil Esenyurt Spor Kulübü Başkanı Hasan Demir yaptığı açıklamada,  maçın sonlarına doğru, Avcılar Kafkas Kartalları yöneticisi ve antrenörünün sahadan atılmasına rağmen sahayı terk etmeyerek orada maçı izlemeye devam ettiklerini söyledi.

Maçın sonlarına doğru bir pozisyonda 10 numaralı oyuncularına sahaya girerek tokat attığını belirten Demir, “Tokat atınca, tribünde oyuncularımızın aileleri de maçı izlemeye geliyor. Doğal olarak bunu gören aileler bir şekilde sahaya atladı. Sahaya atlayınca sahada bir kavga başladı” dedi.

Demir, iki takım sporcularının olayla bağlantısı olmadığını, kavgayı bir yönetici ve antrenörün başlattığını dile getirdi.

Hasan Demir şöyledi:


aa

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.