Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya'dan dikkat çeken açıklamalar!

Hüseyin Kaya, Polat çiftinin çocuklarıyla bir kez görüştüğünü ve Dilan Polat'ın sürekli ağladığını, psikolojisinin iyi olmadığını söyledi. Evlerindeki bakıcının gözaltına alınmasına tepki gösteren Kaya, "​​Şimdi burada hukuk mu işletildi, azap mı yapıldı?" dedi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
06 Aralık 2023 16:18
GÜNCELLEME
07 Aralık 2023 12:58
Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya'dan dikkat çeken açıklamalar!
Ecem Çetin Editör

Türkiye uzun süredir Engin Polat ve Dilan Polat çiftini konuşuyor... 

Gündemden düşmeyen Polat çift, geçtiğimiz aylarda kara para aklama, yasa dışı bahis ve vergi kaçırma gibi suçların hedefi oldu. 

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından incelenen ikili hakkında soruşturma başlatıldı. 

Geçtiğimiz haftalarda ise Engin Polat ve Dilan Polat çifti tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Polat çiftinin davasında gelişmeler yaşanırken, Ankara Masası Gündem Özel yayınında gazeteci Fatih Atik'in sorularını yanıtlayan çiftin Avukatı Hüseyin Kaya dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

"Dilan Polat ağlıyor sürekli, psikolojisi iyi değil"

Polat çiftinin çocuklarıyla bir defa görüştüğünü ifade eden Hüseyin Kaya, “Dilan hanım bu konuda çok fazlaca üzgün. Ağlıyor sürekli. Bizim görüşmemizin neredeyse yarısı oğlunun ismini tekrarlayıp, ağlamakla geçiyor. Psikoloji çok iyi değil.” dedi. 

"Şimdi burada hukuk mu işletildi, azap mı yapıldı?"

Dilan Polat'ın bakıcısının gözaltına alınmasına yönelik olarak “O bakıcılara, o çocuklar alışmıştı. Anne yok alıştıkları da gönderildi. Şimdi burada hukuk mu işletildi, azap mı yapıldı? O çocuklar neden alıştıkları bakıcılarından ayrı tutuldu? “ ifadelerini kullandı. 

"Oğlu ile bir kez görüştü"

Kaya, “Oğlu ile bir defa görüştüğünü bana kendisi söyledi. Fakat camın arkasından açık görüş dışındaki görüşmelerde çok ciddi bunalımlar ve sıkıntılar oluyor.” şeklinde konuştu. 

Dilan Polat ve Engin Polat’ın telefonda görüşebildiklerini ifade eden Kaya, “İkisi ayrı cezaevinde biri Çorlu biri Silivri’de.” Dedi.

YouTube'den izlemek için;

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.