Hüseyin Kaya: ''Engin, tek kişilik odada kalıyor''

Polat çiftinin lüks yaşantılarında paylaşım yaptığı görüntülere yönelik konuşan Hüseyin Kaya, şov olduğunu söyledi. Kaya, "Keşke tanınmamış olsaydık, keşke asgari ücret düzeyinde olsaydık da ailemle çocuklarımla huzurla gezebilseydim." ifadelerini kullandı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
06 Aralık 2023 16:49
GÜNCELLEME
07 Aralık 2023 14:57
Hüseyin Kaya: ''Engin, tek kişilik odada kalıyor''
Ecem Çetin Editör

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin Avukatı Hüseyin Kaya, Ankara Masası Gündem Özel yayınında gazeteci Fatih Atik'in sorularını yanıtladı. 

Engin Polat'ın tek kişilik odada kaldığını ifade eden Kaya, “Hayat burada bir imtihan dünyası. O kadar toplum önündeydin. Şimdi, tek bir odadasın. 3 kişi falan kalıyorsun. Mesela Engin, tek kişilik odada kalıyor. Bence biraz faydalı da bu. Çok büyük tecrübe. Milyonlardan tek kişilik hücreye. Varoluşun cilvesi.” dedi. 

"Sadece şov"

Polat çiftinin lüks yaşantılarına dair görüntülerine yönelik konuşan “Bu suç değil ki. Bu görüntülerde suç unsuru yok. Sadece şov. Popüler kültür şov kahramanları üretir.  Kahramanlar düşünce onlardan evliya beklerler. Bu kınanacak bir şey olabilir. Ama toplumun tamamı böyle olduğunda kınanacak bir şey olmaktan çıkar. Sosyolojik gelişme. Takipçileri, bunun kınanacak bir şey olmadığını söylüyor. Bu kınanabilir, bundan dolayı suç çıkmaz ki.” ifadelerini kullandı. 

Hüseyin Kaya, şu ifadeleri kullandı;

"Engin Polat'ın pişmanlığı!"

Engin diyor ki, “keşke tanınmamış olsaydık, keşke asgari ücret düzeyinde olsaydık da ailemle çocuklarımla huzurla gezebilseydim”. Bu biraz daha özel ama mesela vergi borcumuzu dilekçe verelim hemen devlete ne varsa satın 15 günde alın, 10 milyondan fazla alın Engin dediğimde vergi borcunun çok afaki çıkacağını hiçbir şekilde ödeyemeyeceğini düşünüyordu, mali müşavirler hesapladı şu an tedbir konulmuş paralar, arabalar ki bunların önemli bir kısmı daha önceki çalışmalarından yani bu işten değil. ”

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.