ABD'de üniversite kampüsünde silahlı saldırı düzenleyen zanlı etkisiz hale getirildi

ABD'nin Nevada eyaletindeki bir üniversitenin kampüsünde insanları hedef alan silahlı saldırganın polis tarafından etkisiz hale getirildiği açıklandı.
Ankara Masası
|
07 Aralık 2023, Perşembe - 05:35
ABD'de üniversite kampüsünde silahlı saldırı düzenleyen zanlı etkisiz hale getirildi

Nevada polisi, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, Las Vegas kentindeki Nevada Üniversitesi kampüsünde silahlı bir saldırganın etrafa ateş açtığını ve birden fazla kişinin vurulduğunu duyurdu.

Polis, güvenlik güçlerinin müdahalesi sonucunda saldırganın öldüğünü belirtti. Bölgedeki vatandaşlara olay yerinden uzaklaşmaları ve güvenli bir yere gitmeleri konusunda uyarıda bulunuldu.

Nevada Polisinin açıklamasında, "Şu anda birden fazla kurban var gibi görünüyor. Lütfen bölgeden uzak durun, yakında daha fazla bilgiye sahip olacağız." ifadelerine yer verildi.

Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre, olaydan haberdar olduklarını ve gelişmeleri takip ettiklerini belirterek konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Bu kampüs, 2017 yılında düzenlenen Harvest Müzik Festivali'nde meydana gelen silahlı saldırının yaşandığı alandan birkaç kilometre uzaklıkta bulunuyor. O saldırıda en az 58 kişi hayatını kaybetmiş ve yüzlerce kişi yaralanmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2113337/abdde-universite-kampusunde-silahli-saldiri-duzenleyen-zanli-etkisiz-hale-getirildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.