Çocuk uyuyakaldı, ortalık karıştı! Aileyi gören sürücü otobüsün peşine takıldı

İstanbul'da bir aile otobüste çocuğunu unuttu. Otobüsten inince durumu fark eden aile giden otobüse seslendi ama duyuramadı. O sırada yoldan geçen sürücü durumu anlayınca otobüsün peşinden gitti. Otobüsü durduran sürücü durumu anlattı. O sırada bir yolcu polis ekiplerine haber verdi. Ekiplerce karakola götürülen çocuk ailesine teslim edildi.

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
07 Aralık 2023 14:16
GÜNCELLEME
07 Aralık 2023 15:09
Çocuk uyuyakaldı, ortalık karıştı! Aileyi gören sürücü otobüsün peşine takıldı
HM
Haber Merkezi Editör

Enteresan olay, 1 Aralık Cuma günü akşam saatlerinde İstanbul'un Küçükçekmece İlçesi Atakent Mahallesi İkitelli Caddesi'nde meydana geldi.

8 yaşındaki Yusuf Arslan ailesi ile birlikte Esenler otogarında   76O Avcılar-Otogar hattında çalışan otobüse bindi.

Koltukta oturan küçük çocuk uyuya kaldı. Bir süre sonra otobüs İkitelli durağına geldiğinde çocuğun ailesi otobüsten indi. Aile otobüsten indikten sonra çocuklarını unuttuklarını anladı.

Giden otobüsün arkasından bağıran aile seslerini duyuramadı ancak o sırada oradan geçen bir sürücü ailenin durumunu fark etti.

Sürücü otomobili ile otobüsü takip etti ve otobüs şoförünü durdurup otobüste bir çocuğun uyumasıyla ilgili uyarıda bulundu.

Otobüsteki yolculardan biri küçük çocuğun uyuduğunu görünce polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen polisler çocuğu alarak polis merkezine götürdü. Ailesi de polis merkezine giderek çocuklarını teslim aldı.

O anlar

Etiketler Çocuk Unutuldu
Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.