Ender Saraç kimdir?

Doktor Ender Saraç kimdir? Eşi kim, kaç çocuğu var? İşte detaylar...

BY
Barış Yılmaz Editör
YAYINLAMA
07 Aralık 2023 16:41
GÜNCELLEME
07 Aralık 2023 16:43
Ender Saraç kimdir?
BY
Barış Yılmaz Editör

1959 yılında İzmir'de doğan Dr. Ender Saraç, sağlık ve ayurveda alanındaki uzmanlığıyla tanınan bir isimdir. Evli ve üç çocuk babası olan Saraç, Türkiye'nin önde gelen sağlık merkezlerinden birini kurarak geniş kitlelere ulaşmıştır.

Ayurveda ve Sağlık Alanındaki Başarıları

1990 yılından bu yana Ayurveda çalışmalarına odaklanan Dr. Ender Saraç, İzmir'den İstanbul'a taşındıktan sonra Nükhet Duru ile birlikte UNİFORM Sağlık ve Estetik Merkezi'nde çalışmıştır. Türkiye'nin ilk Doğal Tıp ve Estetik Merkezi olan Hay Sağlık Merkezi'ni 1994 yılında kurarak sektörde öncü bir rol üstlenmiş ve merkezi zaman içinde genişleterek bugünlere taşımıştır.

Yazarlık ve Eğitim Kariyeri

Dr. Ender Saraç'ın 14 kitabı bulunmaktadır. Bu kitapların içerikleri çocuk beslenmesinden erişkin beslenmesine, Ramazan beslenmesinden kişisel gelişime kadar geniş bir yelpazede yer almaktadır. Saraç, kişisel gelişim konusunda da özel eğitimler vererek insanların yaşamlarını olumlu yönde etkilemeye çalışmaktadır. Ayrıca, yurtiçi ve yurtdışında düzenlenen konferanslarda bilgi ve deneyimlerini paylaşmaktadır.

Aile Hayatı ve Çocukları

Dr. Ender Saraç'ın ilk eşinden bir, ikinci eşinden ise iki olmak üzere toplam üç çocuğu bulunmaktadır. Aile hayatına verdiği önemle bilinen Saraç, iş hayatındaki başarılarıyla birlikte dengeli bir yaşam sürdürmektedir

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.