Turgut Altınok’tan sert tepki: Yalan, iftira, çamur, ahlaksızlık!

Keçiören’de ilkokul 4. sınıf öğrencisinin okula giderken sokak köpeklerinin saldırısında ağır yaralanmasıyla ilgili dün yaptığı açıklama, bazı basın yayın organlarında “Turgut Altınok, Mehmet Özhaseki’yi hedef aldı; Turgut Altınok Çevre Bakanlığına yüklendi” şeklindeki haberlere öfkelenen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, dünkü açıklamasının içinde ne doğrudan ne de dolaylı olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ya da Bakan Mehmet Özhaseki ile ilgili en küçük ifade yer almadığını belirterek, “Bu tür haberler, yaralı çocuğumuzun durumunu istismar etmektir. Bu bir siyasi ahlaksızlıktır. Böyle bir yazı yazdığımızın iddiası yalandır, iftiradır, çamurdur, ahlaksızlıktır.” dedi.
Mevlüt Peker
|
09 Aralık 2023, Cumartesi - 20:59
Turgut Altınok’tan sert tepki: Yalan, iftira, çamur, ahlaksızlık!

Turgut Altınok, haber sahiplerini “ahlaksızlık” ile suçladı

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Bağlum Kafkas Mahallesi'nde yaşanan köpek saldırısına dair yaptığı açıklamanın, bazı basın ve yayın kuruluşları tarafından siyasi bir çerçevede kullanıldığına dair tepkisini dile getirdi.

Altınok, Keçiören Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamanın, kendisine muhalefet etmeyi tercih eden bazı haber sitelerince yanıltıcı başlıklarla ve haksız şekilde yorumlandığını belirterek, "Turgut Altınok Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığını Hedef Aldı" ve "Sokak Köpekleriyle İlgili Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye Yüklendi" gibi başlıklarla haberleştirildiğini söyledi.

Altınok, açıklamasının içeriğinde Sayın Bakan Mehmet Özhaseki'ye yönelik herhangi bir suçlama veya ifade bulunmadığını ve aynı şekilde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ilgili de yazılı bir ileti göndermediklerini açıkladı.

Başkan Altınok, bu tür haberlerin gerçekleri saptırarak ve siyasi çıkar amacı güderek yapıldığını vurgulayarak, çarpıtılan bu haberlerin yaralı bir çocuğun trajik durumunu istismar etmek olduğunu dile getirdi. Ayrıca böyle bir iddianın yalan, iftira, çamur atma ve ahlaka aykırı olduğunu belirtti.

Son derece üzücü bir olayla ilgili yayılan yanlış ve uydurma haberlere karşı kamuoyunu bilgilendirdi ve bu tür sözde haber sitelerini kamuoyunun takdirine bıraktı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2113843/turgut-altinoktan-sert-tepki-yalan-iftira-camur-ahlaksizlik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.