Eylül Öztürk'ten dudak uçuklatan paylaşım: Ünlü e-ticaret sitesindeki kazancını açıkladı

Mal varlıklarına el konulan sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk sosyal medya hesabından yayınladığı video ile ünlü online alışveriş sitesinden kazandığı 1 aylık kazancını açıkladı. Öztürk’ün kazancı izleyenlerin dudaklarını uçuklattı.

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
11 Aralık 2023 12:44
GÜNCELLEME
11 Aralık 2023 13:06
Eylül Öztürk'ten dudak uçuklatan paylaşım: Ünlü e-ticaret sitesindeki kazancını açıkladı
HM
Haber Merkezi Editör

Dilan Polat ve Engin Polat’ın kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla tutuklanmasının ardından 600 sosyal medya fenomeni de mercek altına alınarak soruşturmalar başlatıldı.

Bu fenomenlerden biri olan Eylül Öztürk’ünde soruşturma kapsamında mal varlıklarına el konulurken reklam işbirliğinde olduğu ünlü online alışveriş sitesi de anlaşmasına ara vermişti.   

Öztürk, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, ünlü e-ticaret sitesi üzerinden bir ayda 2 milyon TL'nin üzerinde gelir elde ettiğini belirtti. Amerika'da 10 evi bulunan ve uzun süredir yurt dışında yaşayan fenomen, aylık kazancının bazı dönemlerde 2 milyon TL'yi geçtiğini ifade etti.

Günde 816 bin kişi izliyor

"Sosyal medya hesabımdan bir e-ticaret firmasıyla olan işbirliğimin detaylarını sizlerle paylaşmak istiyorum" diyerek sözlerine başlayan Öztürk, "Benim bir hikayemin günlük ortalama izlenme oranı 816 bin. Bana günlük en az 5 farklı markadan reklam teklifi geliyor. Bugün bir televizyon kanalından fazla izlenen bir kanal görüyorsunuz karşınızda" şeklinde konuştu.

Aralık’ta 384 bin 815 lira kazanç elde etmiş

Öztürk, aylık kazancını detaylı bir şekilde paylaşarak, "Geçen sene 1 Aralık-31 Aralık tarihinde bir e-ticaret platformuna 626 bin 490 kişi getirmişim, 21 bin 925 kişi alışveriş yapmış. Ben o ay işbirliklerinden 216 bin lira kazanmışım. Link vererek de bu platforma 1 milyon 127 bin lira ciro yaptırmışım. Bunun karşılığında da 168 bin lira kazanmışım. Yani totalde o platformdan o ay 384 bin 815 lira kazanmışım" dedi.

Kasım’da 2 milyon lira, Eylül'de 1 milyon lira kazanmış

"Geçen sene Kasım ayında 2 milyon TL kazanmışım" diyen fenomen, aylık gelirinin büyük bir kısmını açıkladığı detaylı hesaplamalarla takipçileriyle paylaştı. 

Paylaşımın devamında "1-30 Eylül'de 1 milyon 88 bin TL kazanmışım. Bu sadece tek bir platform üzerinden. 1-31 Temmuz da ise 557 bin TL kazandım. 1-31 Ağustos'ta ise 603 nin 746 TL. Ben bir televizyon kanalından çok daha fazla izlenerek para kazanıyorum." ifadelerini kullandı. 

"Parayla sınanıyorum"

Öztürk ayrıca, "Bütün e-ticaret platformlarından kazançlarım belli, franchising şubelerimden aldığım cirolar belli, akademimizden para kazanıyoruz, kendi markamızdan para kazanıyoruz. Bunların hepsi bende evraklı ve belgeli. Bu kazanca rağmen benim kara parayla alakam bile olmadı. Ben hayatımın bir döneminde parasızlıkla, şimdi de parayla sınanıyorum" ifadelerini kullandı.

İşte o anlar..


Etiketler Eylül Öztürk
Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.