13 yaşında nişanlandırılan kız çocuğuyla ilgili flaş gelişme!

Konya'da ailesi tarafından kendisinden 15 yaş büyük Ali G. ile nişanlandırılan 13 yaşındaki C.S. devlet korumasına alındı. Küçük kız verdiği ifadede Ali G.'yi sevdiğini ve aile baskının olmadığını söyledi.

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
11 Aralık 2023 15:25
GÜNCELLEME
11 Aralık 2023 16:10
13 yaşında nişanlandırılan kız çocuğuyla ilgili flaş gelişme!
HM
Haber Merkezi Editör

Olay, Konya'nın Beyşehir ilçesinde yaşandı.

Karaali Mahallesi'nde oturan Osman S. isimli kişi bir süre önce eşinden ayrı yaşamaya başladı.

Kızıyla birlikte yaşayan baba, 13 yaşındaki  8'inci sınıf öğrencisi C.S.'yi kızından 15 yaş büyük olan Ali G. ile nişanladı.

Soruşturma başlatıldı 

Evde nişan yapan aile o çirkin görüntüleri internette paylaştı. O anlar paylaşıldıktan kısa bir süre sonra sosyal medyada infiale neden oldu.

Durumun anlaşması üzerine  Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı.

İnceleme kapsamında C.S. ve nişanlandığı Ali G. ile aile fertlerinin ifadesine başvuruldu.

Soruşturma çerçevesinde kız çocuğu C.S. Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığı kararıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından devlet koruması altına alınıp, yurda yerleştirildi.

"Aile baskısı yok" dedi

C.S. verdiği ifadede aile baskısının olmadığını ve Ali G.'yi sevdiğini söyledi. Kızın babası Osman S. ise 16 yaşındaki kızının daha önce sevdiği kişi ile evlenmek için evden kaçtığını ve bu durumun tekrar yaşamamak için böyle bir şey yaptığını söyledi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.