Hakem Halil Umut Meler’in sağlık durumu!

Hakem Halil Umut Meler'in sağlık durumuna ilişkin Acıbadem Ankara Hastanesi Başhekimi Dr. Yörübulut’tan açıklama geldi: "Sadece sol göz çevresinde bir kanaması var, orada küçük bir çatlağı var. Onun dışında önemli bir hayati tehlike görünmüyor ama kafa travması olması nedeniyle hocamızı sabaha kadar takip edeceğiz. Kontrolleri yaptıktan sonra muhtemelen göndereceğiz" dedi.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
12 Aralık 2023 01:04
GÜNCELLEME
12 Aralık 2023 01:09
Hakem Halil Umut Meler’in sağlık durumu!
MP
Mevlüt Peker Editör

Acıbadem Ankara Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Yörübulut, saldırı sonucu yaralanan hakem Halil Umut Meler'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Hastanenin önünde gazetecilere açıklamalarda bulunan Yörübulut, Meler'in sol göz çevresinde kanama olduğunu ancak hayati bir tehlike olmadığını belirtti.

Yörübulut, Meler'in hastaneye ulaşmasının ardından yapılan ilk muayene ve ardından gerçekleştirilen röntgen ve tomografi taramaları sonucunda, yalnızca sol göz çevresinde küçük bir çatlak ve kanama tespit edildiğini ifade etti. "Hasta kafa travması yaşadığı için gece boyunca gözetim altında tutulacak. Kontrollerin tamamlanmasının ardından muhtemelen hastaneden ayrılacak" dedi.

Hasta mahremiyetine saygı gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Yörübulut, Meler'in psikolojik durumu hakkında bilgi vermekten kaçındı ve bu konuda ayrıntıların aile tarafından paylaşılacağını söyledi. Ayrıca, Meler'in tedavisinin ayakta devam edip etmeyeceğine dair kararın yarın verileceğini bildirdi. Yörübulut, "Hayati bir tehlike olmaması bizim için sevindirici" diyerek, herkese geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.