AK Partili Turan'dan Anayasa Mahkemesi açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Anayasa Mahkemesi tartışmalarıyla ilgili olarak "Türkiye'deki kurul ya da kurumlar, hiçbirisi dokunulmaz değildir. Tabii ki bir hukukçu olarak benim de kararlarla ilgili eleştirilerim oluyor, olacaktır." dedi.
Ankara Masası
|
01 Ekim 2020, Perşembe - 13:32
AK Partili Turan'dan Anayasa Mahkemesi açıklaması
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Anayasa Mahkemesi'yle ilgili açıklamaları ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "AYM yeniden yapılandırılsın" çıkışı konuya yeni bir boyut kazandırdı. Son gelişmelerle ilgili AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Turan, MHP liderinin açıklamasını değerli bulduğunu söyledi.

Habertürk ekranlarında canlı yayın konuğu olan Turan, "AYM'nin kararlarından rahatsız oluyor musunuz?" sorusuna "Türkiye'deki kurul ya da kurumlar, hiçbirisi dokunulmaz değil. Tabii ki bir hukukçu olarak benim de kararlarla ilgili eleştirilerim oluyor, olacaktır." cevabını verdi.

Turan şu şekilde konuştu: Fakat sayın Bahçeli açıklama yaptıktan sonra CHP'li arkadaşların tepkilerini garipsedim. Eski yıllarda Kılıçdaroğlu başta olmak üzere tüm CHP'lilerin mahkeme kararlarına ilişkin, kendi tüzel kişiliğine ilişkin muazzam eleştirileri ve hakaretleri var. Daha da öte eylemleri var. Biri eleştirirken iyi diğeri eleştirirken kötü yaklaşımını doğru bulmuyorum. Hepsi masaya yatırılır ve değerlendirilir. Fakat ülkenin farklı bir gündemi var. Bunları konuşmanın yararı var.
http://www.ankaramasasi.com/haber/211665/ak-partili-turandan-anayasa-mahkemesi-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.