ABB'den yeni ulaşım hamlesi! Esenboğa havalimanı için otobüs seferi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Esenboğa Havalima'nına kolay ulaşım için harekete geçti. ABB, AŞTİ-15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı-Esenboğa Havalimanı güzergâhında hizmet vermesi amacıyla 15 adet yeni otobüs satın aldı.
Ecem Çetin
|
29 Aralık 2023, Cuma - 10:47
ABB'den yeni ulaşım hamlesi! Esenboğa havalimanı için otobüs seferi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkentlilerin sağlıklı ve konforlu seyahat edebilmeleri için ulaşım noktasında çalışmalarını sürdürüyor. 

ABB'ye bağlı EGO Genel Müdürlüğü turizm tipi 15 adet yeni otobüs satın aldı. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni otobüsleri her gün çok sayıda vatandaşın kullandığı Esenboğa Havalimanı'nı için hizmete soktu.  442 hat numaralı sefer hattı AŞTİ-15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı-Esenboğa Havalimanı güzergâhında hizmet verecek.  

Otobüsler,  56 koltuk ve 24 ayakta olmak üzere 80 kişilik yolcu kapasiteli, 6,85 metreküp bagaj kapasiteli düşük egzoz emisyon salımlı Euro 6 çevreci motor teknolojisine sahip olma özellikleriyle ön plana çıkıyor. 

ABB Başkanı  Mansur Yavaş, yeni otobüsler ve güzergahla sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı; 

Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla alınan 15 otobüsten 9'unun plaka tescil işlemleri tamamlandı. Otobüsler trafiği çıkmaya ve Başkentlilere hizmet vermeye uygun hâle getirildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2117151/abbden-yeni-ulasim-hamlesi-esenboga-havalimani-icin-otobus-seferi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.