Alıcı gibi davranıp, besicileri gasp ettiler

Samsun'da yaşanan olayda büyükbaş hayvan satışı için Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen 3 besici, alıcı gibi davranan 7 kişi tarafından silah tehdidiyle gasbedilip, hayvanları çalındı.
DHA
|
12 Ocak 2024, Cuma - 05:15
Alıcı gibi davranıp, besicileri gasp ettiler

Samsun'da yaşayan Recep Tahir Güneş, Hakan Erdoğan ve Sefa Erdoğan, 16 buzağıyı satmak amacıyla Bodrum'a geldi.

İddiaya göre, üç besici, satış için İ.A. ile telefonla görüşerek anlaşma sağladı. Üç kişi, anlaştıkları kişi ile Türkbükü'nde buluştu. İ.A., mandıraların Cennet Koy mevkisinde olduğunu belirterek Güneş, Erdoğan ve Erdoğan'ı buzağılarla birlikte Cennet Koy'a götürdü. Ancak burada, İ.A. ve beraberindeki A.Ç., M.Ç., D.K., Y.A., H.A. ile H.D. tarafından tabanca ve bıçak zoruyla darbedilip telefonlarına el konuldu. Satıcıları ölümle tehdit eden 7 kişilik grup, buzağıları kendi araçlarına yükleyip bölgeden uzaklaştı.

Besiciler, kendi imkanları ile karakola giderek ihbarda bulundu. Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ihbar üzerine çalışma başlattı. Şüpheliler, Aydın'a gitmek üzere yola çıktıklarında Güvercinlik Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince yakalandı. Yapılan aramada, şüphelilerin üzerinde olayda kullanıldığı belirlenen çok sayıda tabanca ve bıçak bulundu.

Yapılan incelemede, Aydın'da yaşayan şüphelilerin daha önce de buzağı satıcılarından hayvan aldıkları, ancak aldıkları hayvanların öldüğü gerekçesiyle böyle bir olayı gerçekleştirdikleri tespit edildi. Şüphelilerin, şüphelenilmemeleri için satıcıları Aydın yerine Bodrum'a çağırdıkları öğrenildi. 7 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2119599/alici-gibi-davranip-besicileri-gasp-ettiler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.