Sandık Kokusu setinde Özge Özpirinçci'den şaşkınlık yaratan hareket: Bir anda minibüse bindi

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci başrolü olduğu Sandık Kokusu isimli dizinin setinde bir sahnenin inandırıcılığını arttırmak için doğaçlama olarak minibüse bindi. Hem set çalışanlarını hem de minibüs şoförünü şaşkına çeviren o anlar Sandık Kokusu dizisi resmi X hesaplarından paylaşıldı.
Büşra Bayrak
|
15 Ocak 2024, Pazartesi - 19:25
Sandık Kokusu setinde Özge Özpirinçci'den şaşkınlık yaratan hareket: Bir anda minibüse bindi

Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Sandık Kokusu adlı dizi hem oyuncu kadrosuyla hem de konusuyla oldukça beğeni topluyor.

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi ünlü oyuncuların başrolünü oynadığı dizi her hafta yeni bölümüyle izleyenleri ekrana kitlerken, oyuncuların ve dizinin sosyal medya hesapları da fanlar tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Sandık Kokusu adlı dizinin resmi X sayfası sosyal medyanın ve magazinin gündemine oturacak  bir kamera arkası paylaştı.

Bir sahnesinde rol icabı durakta minibüs bekleyen Özge Özpirinçci, sahnenin inandırıcılığını arttırabilmek adına senaryoda olmamasına rağmen yoldan geçen bir minibüsü durdurup müşteri gibi bindi.

Senaryoda yazılı olan repliğini söyledikten sonra bir anda minibüse binen Özpirinçci, set çalışanlarını da bu hamlesiyle şaşırttı.

Özpirinçci biner binmez şoföre, "Abi dur gitme, film çekiyoruz ineceğim şimdi. Biraz ilerle kalabalığın orada ineyim, filmciyiz bir sağ olun." diyerek hemen geri indi.

Doğaçlama sahne çekimiyle şoförü de şaşırtan Özpirinçci’ye sosyal medyada ‘müthişsin, harikasın, çok tatlısın’ şeklinde yorumlar geldi.

İşte o anlar..

http://www.ankaramasasi.com/haber/2120201/sandik-kokusu-setinde-ozge-ozpirincciden-saskinlik-yaratan-hareket-bir-anda-minibuse-bindi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.