Ankara’da minibüsle otomobil çarpıştı: 11 yaralı

Ankara'nın Altındağ ilçesinde minibüs ile otomobilin çarpışmasından mütevellit trafik kazasında 9’u yolcu, 2’si sürücü toplam 11 kişi yaralandı.
Mevlüt Peker
|
21 Ocak 2024, Pazar - 00:22
Ankara’da minibüsle otomobil çarpıştı: 11 yaralı

Başkent Ankara'nın Altındağ ilçesinde, Altınay Caddesi ve Karacabey Caddesi'nin kesiştiği yoğun kavşakta, trafik kazası meydana geldi. Süleyman M. yönetimindeki 06 ZMV 82 plakalı otomobil ile Yusuf D.'nin kullandığı 06 J 0646 plakalı minibüs, büyük bir gürültüyle çarpıştı.

MİNİBÜS DEVRİLDİ, YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kaza sonucunda devrilen minibüsteki sürücü Yusuf D. ile birlikte 9 yolcu ve otomobilin sürücüsü Süleyman M., yaralandı. Kazanın şoku ve endişe içindeki çevre sakinleri, hızla 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Olay yerine kısa sürede polis ekipleri ve acil sağlık ekipleri intikal etti. Yaralılar, profesyonel sağlık ekipleri tarafından ambulanslara alınarak çevredeki hastanelere sevk edildi.

TRAFİK AKIŞI KISA SÜRE DURDURULDU

Kaza nedeniyle Altınay Caddesi bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından, trafik akışı normale döndü. Polis ekipleri, kazanın nedenlerini araştırmak üzere çalışmalarına başladı. Yaralıların durumlarına ilişkin bilgiler ise sağlık ekiplerince yakından takip ediliyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2121086/ankarada-minibusle-otomobil-carpisti-11-yarali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.