Erdoğan'dan, Aliyev'e tebrik telefonu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede Azerbaycanlı mevkidaşı İlham Aliyev’i Cumhurbaşkanlığı seçiminde kazandığı büyük zafer sebebiyle tebrik etti.

Kay
Kaynak Kaynak: AA
YAYINLAMA
07 Şubat 2024 21:04
GÜNCELLEME
07 Şubat 2024 21:07
Erdoğan'dan, Aliyev'e tebrik telefonu!
Kay
Kaynak Kaynak: AA

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirerek, Cumhurbaşkanlığı seçiminde elde ettiği başarı dolayısıyla kutlama mesajı iletti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre, bu önemli görüşme dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlü bir örneğini teşkil etti.

İKİ LİDER ARASINDA SAMİMİ TEMENNİLER

Görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev'in seçimdeki zaferini tebrik ederek, yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçilmesinin Azerbaycan halkı için hayırlara vesile olmasını diledi. Bu tebrik ve iyi dilekler, iki ülke arasındaki derin dostluk ve stratejik ortaklığın altını bir kez daha çizdi.

AZERBAYCAN'DA YENİ DÖNEM

Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in seçim zaferi, Azerbaycan'da yeni bir dönemin başlangıcı olarak görülüyor. Türkiye'nin desteği ve tebriği, iki ülke arasındaki ilişkilerin gelecekte daha da güçleneceğinin bir işareti olarak kabul ediliyor. Bu görüşme, Türkiye ve Azerbaycan arasındaki kardeşlik bağlarının sadece bölgesel konularda değil, aynı zamanda uluslararası platformlarda da güçlü bir şekilde devam edeceğinin mesajını veriyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.