Murat Ceylan kimdir?

Şarkıcı ve sunucu Murat Ceylan kimdir?

SM
Suat Mutlu Editör
YAYINLAMA
10 Şubat 2024 17:45
GÜNCELLEME
10 Şubat 2024 17:57
Murat Ceylan kimdir?
SM
Suat Mutlu Editör

Murat Ceylan Wish, gerçek adıyla Murat Ceylan, 15 Mayıs 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Londra'ya giderek Central Saint Martins'de Endüstriyel Tasarım üzerine eğitim aldı. İstanbul Devlet Konservatuvarları Profesörü Ergican Saydam'dan müzik dersleri aldı ve İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Reklamcılık bölümünden mezun oldu. Şu anda yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

Murat, müzikle birlikte birçok spor dalıyla ilgilenmekte olup, İstanbul Atlı Spor Kulübü'nde lisanslı binicilik yapmaktadır. Ayrıca profesyonel futbol lisansına sahiptir ve futbol oynamaktadır.

Ünlü müzisyen, 2013 yılında Acun Ilıcalı'nın sunumuyla Panama'da düzenlenen Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yer aldı. Ayrıca, 2014 yılında TV8'de yayınlanan "Para Bende" adlı yarışmada Almeda Abazi ile rekabet etti.

2016'da, Ozan Doğulu ve Çağrı Sertel'in aranjörlüğünde, söz ve müziği kendisine ait olan "Yeni Nesil" adlı albümü piyasaya sürdü. Aynı adı taşıyan şarkı için Nihat Odabaşı'nın yönettiği bir video klip çekti.

Eylül-Kasım 2016 tarihleri arasında FOX'ta yayınlanan "Familya" dizisinde Ateş Beyoğlu karakterini canlandırdı.

2 Şubat 2019'da TV8'de başlayan "Survivor 2019" adlı yarışma programında sunuculuk görevine başladı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.