Bahçeli'den Turgut Altınok açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da seçmen iletişim merkezi açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhur İttifakı ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok ile ilgili konuşan Bahçeli, Sayın "Altınok işinin ehli Ankara'nın sevdalısıdır. Altı ok değil altın çağı başlamıştır" dedi.
Onur Çetinkaya
|
11 Şubat 2024, Pazar - 14:36
Bahçeli'den Turgut Altınok açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Ankara'daki seçmen iletişim merkezi açılış törenine katıldı.

Bahçeli'ye Cumhur İttifakı ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok ve AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan eşlik etti.

Konuşmasında yerel seçimlere değinen Bahçeli,  31 Mart seçimleri ile kayıp yılların son bulacağını söyledi. 

Cumhur ittifakının  tarafını belirlediğini ifade eden Bahçeli,  "Cumhur ittifakı Ankara'dan, Türkiye'den yanadır." dedi. 

Cumhur İttifakı ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok ile ilgili konuşan Bahçeli, Sayın "Altınok işinin ehli Ankara'nın sevdalısıdır. Altı ok değil altın çağı başlamıştır" dedi.

Sözlerinin devamında Bahçeli, "Kahramankazan'dan Yenimahalle'ye, Çamlıdere'den Çubuk'a Cumhur İttifakı mührünü vuracaktır." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2124443/bahceliden-turgut-altinok-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.