Husumetlisini pusuya böyle düşürdü

Konya'da husumetliler birbirlerine tüfeklerle saldırdı. İlk saldırı, taraflardan birinin karşı tarafı pusuya düşürmesiyle başladı. Olan bitenler güvenlik kamerasına yansıdı.

Kay
Kaynak Kaynak: DHA
YAYINLAMA
12 Şubat 2024 01:05
GÜNCELLEME
12 Şubat 2024 01:08
Husumetlisini pusuya böyle düşürdü
Kay
Kaynak Kaynak: DHA

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, borç alacak meselesi yüzünden yaşanan husumet kanlı bir olaya sahne oldu. Hacı Seyit Ali Mahallesi'nde, Sefer Ö. isimli şahıs, husumetlisini tüfekle vurarak yaraladı. Olay, öğleden sonra 15.45 sıralarında meydana geldi.

Saldırı anı güvenlik kamerasında

Harun K., babası Mehmet K. ile birlikte otomobille evlerinin önüne geldiklerinde, daha önce aralarında borç alacak nedeniyle husumet bulunan Sefer Ö. tarafından pusuya düşürüldü. Otomobilden inen Harun K., Sefer Ö.'nün tüfekli saldırısı sonucu ayaklarından vuruldu ve yere düştü. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Sefer Ö. saldırının ardından bir otomobile binerek olay yerinden hızla uzaklaştı.

Kovalamaca ve düşme anı kameralara yansıdı

Harun K.'nın babası Mehmet K. da oğluna yardım etmek için araçtan tüfeğini alıp ateş etmek isterken yere düştü. Bu dramatik anlar, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Yaralı hastaneye kaldırıldı, şüpheli yakalandı

Vurulan Harun K., olay yerine sevk edilen ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve ardından daha kapsamlı tedavi için Konya'daki bir hastaneye sevk edildi. Saldırının faili Sefer Ö. ise kısa süre içerisinde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Seydişehir'de yaşanan bu şiddet olayı sonrası soruşturma devam ediyor.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.